POZE Spion: ASA arata noul GLE Coupe, rivalul Mercedes pentru BMW X6!

POZE Spion: ASA arata noul GLE Coupe, rivalul Mercedes pentru BMW X6!
  • Noul Mercedes GLE Coupe a fost surprins (aproape) complet necamuflat
  • Concurentul Mercedes pentru BMW X6 va debuta la inceputul anului viitor
  • Gama de motorizari include numeroase optiuni, inclusiv o versiune semnata AMG
Distribuie pe Facebook

Poate ca noul GLE Coupe nu va debuta in mod oficial mai devreme de 12 ianuarie, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide larg portile pentru presa de specialitate, insa asta nu inseamna neaparat ca viitorul concurent Mercedes pentru BMW X6 va ramane un mister nedeslusit pana la acea data. Ba din contra.

Surprins intr-o noua serie de fotografii spion, noul si mult anticipatul GLE Coupe - cunoscut anterior sub denumirea de ML Coupe, ne dezvaluie mai toate secretele sale de ordin vizual, inclusiv modul in care va "curge" linia plafonului.

Intr-adevar, design-ul blocurilor optice si cel al spoilerelor fata, respectiv spate raman pentru moment un mare mister, insa ceva ne spune ca viitorul concurent Mercedes pentru BMW X6 se va inspira aici de la restul modelelor din gama germana.

Mercedes GLE Coupe - Poze Spion

Mercedes GLE Coupe - Poze Spion

Daca vine vorba despre aspectul interior, imaginile referitoare la subiectul in cauza lipsesc cu desavarsire de-aceasta data, fiind totusi de asteptat ca noul GLE Coupe sa iasa in evidenta printr-o plansa de bord dotata in partea superioara un ecran de dimensiuni generoase.

Cat despre gama de motorizari, viitorul concurent Mercedes pentru BMW X6 va dispune cel mai probabil de aceleasi optiuni de propulsie precum modelul ML - model care, incepand cu anul 2015, isi va lua denumirea de GLE.

Pe langa motoarele "normale", cu patru sau sase cilindri, noul GLE Coupe se va bucura si de o unitate V8 bi-turbo de 5.5 litri, semnata AMG si capabila sa produca ceva mai mult de 525 de cai putere si 700 Newton-Metri.

Acompaniat de o transmisie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, viitorul concurent Mercedes pentru BMW X6 M ar trebui astfel sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putn de cinci secunde, viteza maxima fiind limitata la 250 km/h.

Noul si mult anticipatul GLE Coupe va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto International Nord American, eveniment ce se desfasoara la Detroit in perioada 12 - 25 ianuarie. Tot aici, germanii de la Mercedes vor prezenta si gama AMG Sport, gama care se vrea o alternativa la "colectiile" Audi S si BMW M Performance.

Mercedes GLE Coupe - Poze Spion

Mercedes GLE Coupe - Poze Spion

Mercedes GLE Coupe - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes GLE Coupe - Poze Spion
mai multe