Poze spion cu BMW Seria 4 cabriolet 2013

Da, Seria 4! Se pare ca de la anul, modelele BMW Seria 3 Coupe si Cabriolet se vor numi... Seria 4. Deci daca vom vedea, si vom vedea cu siguranta, o varianta Motorsport, aceasta se va intitula M4. Interesant, nu? Pana atunci insa, iata cateva poze spion ale modelului cabriolet, surprins in teste.
Distribuie pe Facebook

Cel mai proaspat set de fotografii spion cu noul Cabriolet marca BMW este aici. Masina este in teste, prin tarile nordice din Scandinavia, acolo unde isi verifica sistemele si abilitatile pe timp de iarna. Chiar si de la distanta, ne putem da seama ca acest Seria 4 este mai mare decat varianta cabrio actuala, avand insa acelasi hard-top retractabil.

Poze spion cu BMW Seria 4 cabriolet 2013

Pana acum, BMW a realizat sedanul F30, un cabriolet, un coupe, un GT si un break, insa se zvoneste ca e pe drum si un coupe cu 4 portiere. Despre caroserii am tot vorbit, insa cel mai interesant este de aflat ce se va afla sub capotele modelelor M3 si M4. Sa fie oare un motor in 6 cilindri, un V6, sau un motor complet nou despre care nu am auzit nimic inca?

Poze spion cu BMW Seria 4 cabriolet 2013

Cat despre motorizarile noii Serii 4, sub capota se vor afla motoarele de la F30 sedan, Seria 3. Adica o gama destul de larga in 4 si 6 cilindri. Cel mai puternic motor este cel de 3.0 litri, insa cel mai popular este cel de 2.0 litri. Pana cand vom afla detalii oficiale, despre aspectul final si motorizari, trebuie sa ne multumim cu aceste poze camuflate si detalii "furate" de pe la surse apropiate marcii bavareze.

Poze spion cu BMW Seria 4 cabriolet 2013

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Poze spion cu BMW Seria 4 cabriolet 2013
mai multe