Poze Spion: Cum arata interiorul noului Mercedes S-Class

Poze Spion: Cum arata interiorul noului Mercedes S-Class
Dezvaluita in premiera mondiala la sfarsitul anului 2005, actuala generatie a limuzinei Mercedes S-Class urmeaza sa fie inlocuita in curand cu un nou model. Un model care va tine loc de-aceasta data si de S-Class, dar si de Maybach si, nu in ultimul rand, un model care promite sa stabileasca noi standarde in materie de automobile de lux. Ca de fiecare data, de altfel.
Distribuie pe Facebook

Asa cum se poate observa si din cele mai recente fotografii spion, urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class mizeaza pe o evolutie semnificativa a interiorului actual, principalele imbunatatiri constand in aparitia a doua monitoare de dimensiuni generoase, dintre care unul destinat afisarii informatiilor vitale pentru sofer, iar celalalt insarcinat cu gazduirea detaliilor aflate in stransa legatura cu sistemul de navigatie, cel audio si asa mai departe.

Noul Mercedes S-Class - Interior

Noul Mercedes S-Class - InteriorNoul Mercedes S-Class - Interior

De asemenea, noul Mercedes S-Class W222 se va mai putea lauda si cu prezenta unui volan inzestrat cu numai doua spite, in timp ce consola centrala urmeaza sa fie luata cu asalt de guri de ventilatie rotunde, prezente intr-un numar de patru. In cele din urma, de la nivelul interiorului nu vor lipsi nici fetele usilor fata / spate complet restilizate, butoanele comenzilor instalate aici facandu-se remarcate prin formele ceva mai rotunjite ca pana acum.

Noul Mercedes S-Class - Interior

Noul Mercedes S-Class - Interior

Inutil de precizat, viitoarea generatie a limuzinei germane va putea fi inzestrata si cu ultimele noutati in materie de tehnologie, respectiv materiale dintre cele mai exclusiviste si fine, urmatorul Mercedes S-Class avand nevoie de tot know-how-ul constructorului din Stuttgart pentru a se impune nu doar in fata rivalilor sai traditionali de la Audi si BMW, ci si in fata automobilelor Rolls Royce si Bentley, ramase fara concurenta in urma disparitiei marcii Maybach.

Noul Mercedes S-Class - Interior

Noul Mercedes S-Class - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul Mercedes S-Class - Interior
mai multe