Poze Spion: Cum arata noul BMW Seria 4 Gran Coupe

Poze Spion: Cum arata noul BMW Seria 4 Gran Coupe
  • Noul BMW Seria 4 Gran Coupe, surprins pentru prima oara in teste
  • Automobilul va fi lansat pe piata din Romania in cursul lui 2014
  • Preturile de pornire se va situa intre 42.000 si 44.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Noul BMW Seria 4 Gran Coupe a fost surprins pentru prima oara in teste, prototipul viitorului membru al gamei de modele BMW Seria 4 fiind fotografiat in compania unui minimum de camuflaj.

Inaugurata in vara acestui an, atunci cand bavarezii de la BMW au dezvaluit primele detalii si imagini oficiale cu inlocuitorul legendarului Seria 3 Coupe si complete recent cu o versiune Convertible, noua gama Seria 4 este pe cale sa primeasca si un al treilea membru. Un coupe cu patru usi, care va concura cu modelul Audi A5 Sportback, mai exact.

BMW Seria 4 Gran Coupe - Poze Spion

Din pacate, informatiile cu privire la acest subiect sunt limitate pentru moment, insa avem si o veste buna: viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe a fost surprins pentru prima oara in teste, fiind fotografiat in compania unui minimum de camuflaj. Asa cum se poate observa si in aceste poze proaspete, prototipul in cauza aduce in prim plan contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat, la care se mai adauga si o linie a plafonului asemanatoare cu ceea ce gasim in cazul modelului BMW Seria 6 Gran Coupe. De asemenea, cel putin in cazul de fata, din peisaj nu lipsesc nici pachetul stilistic M Sport.

BMW Seria 4 Gran Coupe - Poze Spion

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul BMW Seria 4 Gran Coupe va fi oferit cel mai probabil in compania acelorasi propulsoare pe benzina si motorina precum versiunea Coupe, respectiv varianta Convertible. Drept urmare, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie atat un turbodiesel de doi litri si 184 cai putere, cat si un 2.0 turbo, respectiv un 3.0 turbo capabile sa produca undeva in jurul a 245 CP si 350 Nm, respectiv 306 CP si 400 Nm. Ulterior, paleta de motorizari ar putea sa fie completata cu noi optiuni, automobilul bavarez fiind asteptat sa ofere si posibilitatea de a opta pentru un sistem de tractiune integrala.

BMW Seria 4 Gran Coupe - Poze Spion

Desi nu este nimic oficial la acest moment, noul BMW Seria 4 Gran Coupe ar putea fi lansat pe piata auto din Romania in cursul anului viitor, la un pret de pornire situat intre 42.000 si 44.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2013