Poze Spion: Interiorul urmatorului BMW Seria 5 'miroase' puternic a Seria 7

Poze Spion: Interiorul urmatorului BMW Seria 5 'miroase' puternic a Seria 7
  • Urmatorul BMW Seria 5 a fost surprins intr-o noua serie de teste
  • Modelul bavarez ne ofera o prima privire asupra interiorului sau
  • Gama de motorizari se anunta a fi... una plina de surprize
Distribuie pe Facebook

Cea de-a saptea generatie a popularului automobil bavarez de clasa medie a fost surprinsa din nou in teste, oferindu-ne cu aceasta ocazie o panorama multumitoare asupra plansei de bord.

Chiar daca au trecut numai cinci ani de la momentul punerii sale in vanzare, actualul BMW Seria 5 - nume de cod: F10, se pregateste deja sa ne paraseasca.

O noua generatie, a saptea la numar, a popularului automobil bavarez de clasa medie va fi lansata chiar in cursul anului viitor, atat intr-o versiune sedan, cat si intr-o varianta break.

Cea din urma optiune ni se dezvaluie astazi in (aproape) toata splendoarea sa, unul dintre prototipurile surprinse recent in teste oferindu-ne o panorama mai mult decat multumitoare asupra departamentului interior.

Drept urmare, in cazul in care nimic nu se va schimba in urmatoarele luni, noul BMW Seria 5 G30 / G31 se va putea lauda in fata rivalilor sai de la Audi si Mercedes cu o plansa de bord puternic inspirata de cea a limuzinei Seria 7.

BMW Seria 5 G31 - Poze Spion

BMW Seria 5 G31 - Poze SpionBMW Seria 5 G31 - Poze Spion

Acum ramane de vazut daca cea de-a saptea generatie a popularului automobil bavarez de clasa medie va prelua si tehnologiile relevante, precum ecranul tactil si posibilitatea actionarii sale inclusiv prin gesturi.

Un alt aspect care ne macina in continuare, chiar si la acest moment, il reprezinta gama de motorizari disponibila. Sau, mai bine zis, o anumita unitate din cadrul gamei de motorizari disponibila.

In cazul in care nu te-ai prins inca la ce anume facem referire, ei bine... atunci afla ca noua versiune BMW M550d este cea care ne da batai mari batai de cap.

Sau, mai bine zis, zvonurile cu privire la adoptarea in compartimentul motor a unui propulsor quad-turbodiesel, care ar trebui sa livreze rotilor ceva mai mult de 400 de cai putere.

Aceasta nu este insa singura surpriza pregatita de cea de-a saptea generatie a popularului automobil bavarez de clasa medie: varianta M5 va putea fi servita acum inclusiv alaturi de... tractiune integrala.

BMW Seria 5 G31 - Poze Spion

BMW Seria 5 G31 - Poze Spion

BMW Seria 5 G31 - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW Seria 5 G31 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2015