Poze spion: Mercedes A-Class, ultimele teste inainte sa se ia la tranta cu BMW Seria 1

Poze spion: Mercedes A-Class, ultimele teste inainte sa se ia la tranta cu BMW Seria 1
Mercedes are de gand sa lanseze in cursul acestui an ultima generatie a clasei A, rivalul lui BMW Seria 1. Se pare ca momentan ne putem delecta numai cu fotografii spion surprinse de fotografi, in care masina este camuflata si protejata de ochii vigilenti ai presei. Un lucru este cert: si A-Class primeste fata "plata" a noilor modele de Mercedes-Benz.
Distribuie pe Facebook

In timp ce BMW isi camufleaza masinile din teste cu autocolante alb-negru, Mercedes prefera sa-si acopere masinile cu protectii din plastic. Hatchback-ul in 5 usi din fotografiile de mai jos este noul A-Class 2012 care a fost restilizat de Mercedes pentru a rivaliza cu noul BMW Seria 1, Audi A3 si alte masini "scurte" din segment.

Poze spion: Mercedes A-Klasse, ultimele teste inainte sa se ia la tranta cu BMW Seria 1

Pentru noua generatie, Mercedes a ales o platforma complet noua si a renuntat la aspectul de minivan al caroseriei, adoptand o forma de hatchback in 5 usi. Desi am vazut in cadrul expozitiilor de la New York si Shanghai conceptul de Mercedes A-Class in 3 usi, masina de serie este diferita.

Poze spion: Mercedes A-Klasse, ultimele teste inainte sa se ia la tranta cu BMW Seria 1

Modelul 2012 care se pare ca va fi lansat la finele acestui an va avea o gama noua de motorizari precum cel in 4 pistoane de 1.6 litri pe benzina de 122 cp si 156 cp, un motor 1.8 turbo-diesel de 109 si 136 cp. Va fi si un motor de 2 litri turbo pe benzina de 200 cp, acesta fiind varianta de top, in afara eventualelor versiuni AMG.

Mercedes-Benz Clasa A va fi lansat oficial in acest an, urmand ca vanzarile sa inceapa in 2012.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Poze spion: Mercedes A-Klasse, ultimele teste inainte sa se ia la tranta cu BMW Seria 1
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2011