Poze Spion: Mercedes scoate in teste masina care va concura BMW-ul X4

Poze Spion: Mercedes scoate in teste masina care va concura BMW-ul X4
  • Avem primele imagini spion ale noului Mercedes GLC Coupe
  • Viitorul model din Stuttgart va avea ca rival BMW-ul X4
  • Data debutului oficial ramane pentru moment un mister
Distribuie pe Facebook

Mercedes-ul GLE nu va mai ramane pentru mult timp singurul SUV din Stuttgart oferit si intr-o versiune Coupe. De un tratament similar se pregateste sa aiba parte si proaspat lansatul GLC.

Surprins pentru prima oara in teste, viitorul rival al BMW-ului X4 a preferat sa imbrace un minimum de camuflaj pentru plimbarea recenta de pe strazile Germaniei.

Altfel spus, prototipul pozat de fotografii spion lasa la vedere aproape toate liniile si formele caroseriei, exceptie facand cateva dintre detaliile partii frontale, respectiv posterioare.

Interiorul a scapat - pentru moment, de "furia" carparazzi-lor, insa nu trebuie sa fii un geniu pentru a realiza ca noul Mercedes GLC Coupe va avea aceeasi cabina precum versiunea normala, de tip SUV.

Cu o situatie similara ne vom intalni si la nivelul gamei de motorizari, acolo unde viitorul rival al BMW-ului X4 promite sa ne intampine cu o lista variata formata din unitati supraalimentate pe benzina sau motorina.

Si totusi, nu ar fi de mirare ca traditionalele versiuni 220d (170 CP), 250d (204 CP), respectiv 250 (211 CP) sa fie acompaniate si in cazul de fata de o varianta moderna 350e, care sa combine 211 CP fosili cu 116 CP electrici.

Ramane insa urmatoarea intrebare: va putea fi oare comandat noul GLC Coupe si sub forma unui model de inalta performanta sau va prefera Mercedes sa sara peste dezvoltarea unui AMG, dupa cum au facut si cei de la BMW atunci cand a venit vorba despre un X4 M?

Ei bine, doar timpul ne poate raspunde la aceasta intrebare. Cert este ca, tinand cont de "amploarea" camuflajului de pe prototipul surprins recent pe strazile Germaniei, debutul noul Mercedes GLC Coupe se apropie cu pasi repezi...

Mercedes GLC Coupe - Poze Spion

Mercedes GLC Coupe - Poze Spion

Mercedes GLC Coupe - Poze Spion

Mercedes GLC Coupe - Poze Spion

Mercedes GLC Coupe - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes GLC Coupe - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2015