Poze Spion: Mercedes scoate in teste noul S63 AMG Coupe

Poze Spion: Mercedes scoate in teste noul S63 AMG Coupe
  • Mercedes testeaza noul S63 AMG Coupe
  • Modelul va beneficia de un V8 twin-turbo
  • Valorile maxime numara 585 CP si 900 Nm
Distribuie pe Facebook

Versiunea de inalta performanta a noului Mercedes S-Class Coupe a fost surprinsa pentru prima oara in teste, fotografii spion aflandu-se in locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a captura cateva imagini cu viitorul Mercedes S63 AMG.

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala in cursul anului viitor, mult anticipata versiune in doua usi a limuzinei Mercedes S-Class W222 va fi lansata, mai devreme sau mai tarziu, si in una sau chiar mai multe variante de inalta performanta. Prima dintre acestea, viitorul Mercedes S63 AMG Coupe, a fost surprinsa deja in primele imagini spion.

Din pacate, prototipul fotografiat recent pe strazile din Germania impresioneaza in special prin camuflajul sau omniprezent, ce nu lasa la vedere nici un detaliu important. Tinand insa cont ca generatia W222 a super-limuzinei Mercedes S63 AMG se regaseste deja la vanzare, putem spune inca de pe acum ca si viitorul S63 AMG Coupe se va remarca printr-un spoiler fata inzestrat cu prize uriase de aer, printr-un spoiler spate accesorizat cu difuzor si patru tevi de esapament si, nu in ultimul rand, prin aripi laterale proeminente si praguri laterale restilizate.

In ceea ce priveste motorizarea, viitorul Mercedes S63 AMG Coupe va fi propulsat cel mai probabil de acelasi V8 twin-turbo ce pune in miscare si varianta in patru usi. Drept urmare, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie o unitate de 5.5 litri capabila sa livreze nu mai putin de 585 cai putere si 900 Newton-Metri. Nu vor lipsi din peisaj nici transmisia automata cu sapte rapoarte sau sistemul de tractiune spate, in timp ce sistemul de tractiune integrala este asteptat sa fie disponibil in mod optional.

Mercedes S63 AMG Coupe - Poze Spion

Mercedes S63 AMG Coupe - Poze Spion

Mercedes S63 AMG Coupe - Poze Spion

Mercedes S63 AMG Coupe - Poze Spion

Mercedes S63 AMG Coupe - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes S63 AMG Coupe - Poze Spion
mai multe