Poze Spion: Noul Audi RS4 iese pe strada in haine de S4 Avant

Poze Spion: Noul Audi RS4 iese pe strada in haine de S4 Avant
  • Noul Audi RS4 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Prototipul fotografiat recent vine in haine de S4
  • Modelul de seria va ajunge in showroom-uri chiar anul viitor
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Audi RS4 a fost surprinsa pentru prima oara in teste, purtand hainele versiunii S4 Avant.

Livrata la pachet alaturi de o unitate V6 turbo de trei litri si 354 de cai putere, plus un timp de numai 4.7 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, optiunea S4 reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta un maximum de sportivitate de la proaspat lansatul Audi A4 B9.

Incepand insa cu 2016, situatia se va schimba radical, cea de-a cincea generatie a popularului model german de clasa medie fiind asteptata sa ajunga in showroom-uri si intr-o varianta RS4. O varianta RS4 proiectata special pentru a lupta impotriva BMW-ului M3 si a Mercedes-ului C63 AMG.

Audi RS4 Avant - Poze Spion

Audi RS4 Avant - Poze Spion

Pana atunci, viitorul automobil de inalta performanta strabate in lung si lat strazile planetei pentru a-si gasi configuratia ideala, pe care sa se poata baza indiferent de provocare si / sau adversar. Si o face incognito, purtand hainele hainele versiunii S4 anterior mentionate.

Drept urmare, urmatorul Audi RS4 ramane pentru moment un mare mister din punct de vedere estetic. Chiar si asa, nu trebui sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca pachetul exterior va cuprinde spoilere agresiv stilizate si jante uriase, pe cand interiorul... volan sport in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Stim, de asemenea, si ca meniul tehnic va fi condimentat atat cu o transmisie automata in opt rapoarte, cat si cu un sistem de tractiune integrala. Directia, franele si suspensia vor fi trecute si ele printr-un proces de imbunatatire si adaptare pentru a face fata noilor cerinte, pe cand...

... ei bine, adevarul este ca despre motorizare nu avem, pentru moment, absolut nimic concret. Doar zvonul unui unui propulsor V6 de trei litri dotat cu o turbine electrica si undeva in jurul a 500 de cai putere. Care ramane acum de vazut daca se va si materializa sau nu. La fel ca posibilitatea oferirii a doua variante de caroserie, de altfel.

Audi RS4 Avant - Poze Spion

Audi RS4 Avant - Poze Spion

Audi RS4 Avant - Poze Spion

Sursa Foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS4 Avant - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2015