Poze Spion: Noul Cadillac CTS-V, surprins in teste alaturi de BMW M5 F10

Poze Spion: Noul Cadillac CTS-V, surprins in teste alaturi de BMW M5 F10
  • Noul Cadillac CTS-V a fost surprins pentru prima oara intr-o serie de imagini spion
  • Super-sedanul american se afla in teste alaturi de modelul bavarez BMW M5 F10
  • Prototipurile fotografiate ar putea ascunde sub capota un V8 de peste 556 CP
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa-si faca aparitia pe piata in cursul anului viitor, noul Cadillac CTS-V recurge la tot felul de trucuri si artificii care sa-i asigure victoria in fata rivalilor sai de pe Batranul Continent. Inclusiv la o serie de teste desfasurate in compania modelului BMW M5 F10.

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la New York din 2013, cea mai noua generatie a sedanului Cadillac CTS este disponibila in numeroase versiuni de motorizare, printre care si o varianta VSport echipata cu un propulsor V6 twin-turbo de 420 de cai putere si capabila de un 0 - 100 km/h in 4.4 secunde. Nu suna indeajuns de interesant? Ei bine, atunci afla ca automobilul constructorului de peste Ocean va putea fi comandat incepand cu anul viitor si sub forma unui model de inalta performanta.

Noul Cadillac CTS-V - Poze Spion

Proiectat pentru a concura cu Audi RS6, BMW M5 si Mercedes E63 AMG, noul Cadillac CTS-V se va folosi de serviciile unui propulsor supraalimentat cu opt cilindri in V pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan peste 556 de cai putere. Ramane insa de vazut daca super-sedanul de peste Ocean va gazdui sub capota tot un V8 cu compresor mecanic, precum predecesorul sau, ori inginerii americani vor instala in compartimentul motor un V8 dotat cu doua turbine uriase, similar celui ce pune in miscare recent lansatul Corvette C7 Z06.

Noul Cadillac CTS-V - Poze Spion

Chiar daca va mai trece o buna perioada de timp pana ce vom afla decizia luata de oficialii Cadillac, concluziile sunt cat se poate de clare inca de pe acum, noul CTS-V fiind asteptat sa livreze o serie de performante cu adevarat deosebite. Altfel spus, un timp mai mic de patru secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, in timp ce o viteza maxima de 300 de kilometri pe ora nu este scoasa din discutie. De asemenea, daca tinem cont de succesul generatiei anterioare, viitorul Cadillac CTS-V ar putea veni si cu un nou record la Nurburgring.

Noul Cadillac CTS-V - Poze Spion

Indeajuns insa cu speculatiile si sa revenim la oile noastre, si anume setul de fotografii spion ce intruchipeaza super-sedanul constructorului de peste Ocean intr-o serie de teste desfasurata in compania modelului BMW M5 F10.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Noul Cadillac CTS-V - Poze Spion
mai multe