Poze Spion: Noul Jaguar XE iese pe strazi deghizat in BMW Seria 3

Poze Spion: Noul Jaguar XE iese pe strazi deghizat in BMW Seria 3
  • Noul Jaguar XE a fost surprins in teste
  • Britanicul s-a camuflat in BMW Seria 3 F30
  • Debutul oficial va avea loc in toamna, la Paris
Distribuie pe Facebook

Noul Jaguar XE continua sa atraga atentia asupra sa, viitorul model de clasa medie al britanicilor socand de-aceasta data cu camuflajul sau, inspirat in mare masura de liniile si formele bavarezului BMW Seria 3 F30.

Dupa aproximativ cinci ani de absenta, Jaguar se pregateste sa revina in segmentul destinat automobilelor premium de clasa medie. Botezat XE, succesorul spiritual al modelului X-Type va fi dezvaluit in premiera mondiala chiar la inceputul lunii septembrie, in timp ce primul contact cu publicul va avea loc doar cateva saptamani mai tarziu, in cadrul Salonului Auto de la Paris desfasurat in perioada 4 - 19 octombrie 2014.

Pentru cei mai nerabdatori din fire, reamintim ca viitorul rival al britanicilor pentru trio-ul german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class se va putea lauda cu o arhitectura monococa realizata din aluminiu - unica in segment, noul Jaguar XE promitand sa impresioneze, de asemenea, si la nivelul gamei de motorizari, acolo unde cea mai eficienta versiune va veni la pachet impreuna cu emisii de dioxid de carbon mai mici de 100 de grame per kilometru.

Iar asta-i doar inceputul. Conform spuselor oficialilor din Coventry, succesorul spiritual al modelului X-Type va puncta si la capitolul manevrabilitate, suspensia fata asemenatoare cu cea intalnita la sportiva F-Type, respectiv suspensia spate de tip Integral Link lucrand impreuna pentru a face acest lucru posibil. Un alt element principal de atractie va fi reprezentat de sistemul All Surface Progress Control, dezvoltat impreuna cu specialistii Land Rover.

Cat despre aspectul sau vizual, noul Jaguar XE a starnit recent numeroase reactii dupa ce a fost fotografiat purtand un camuflaj inspirat in mare masura de liniile si formele bavarezului BMW Seria 3 F30. Camuflaj sub care se ar trebui sa se ascunda o parte frontala agresiv stilizata, scoasa in evidenta in special de prizele de aer supradimensionate si capota bine conturata a motorului, dupa cum am putut vedea si in imaginile de tip teaser publicate de constructorul britanic.

Jaguar XE - Poze Spion

Jaguar XE - Poze Spion

Jaguar XE - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2014