POZE Spion: Noul Mercedes E-Class promite un interior a la S-Class

POZE Spion: Noul Mercedes E-Class promite un interior a la S-Class
  • Noul Mercedes E-Class a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Modelul german prezinta un interior inspirat de ultimul S-Class
  • Debutul oficial va avea loc in cursul anului 2016
Distribuie pe Facebook

Inginerii Mercedes sunt preocupati zilele acestea cu testarea a numeroase noutati, printre surprizele pregatite de germani pentru urmatoarea perioada de timp facandu-si loc inclusiv viitoarea generatie a modelului E-Class.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ jumatate de deceniu, actualul Mercedes E-Class se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale, o noua generatie a modelului german de clasa medie fiind surprinsa deja in teste.

Desi complet camuflat la nivelul caroseriei, prototipul fotografiat recent pe strazile Germaniei ne ofera informatii pretioase despre modul in care se va prezenta aspectul interior - sau, mai bine zis, plansa de bord.

Noul Mercedes E-Class - Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Poze SpionNoul Mercedes E-Class - Poze Spion

Altfel spus, noul Mercedes E-Class va prelua aici multiple inspiratii de la ultimul S-Class, cele patru guri de ventilatie rotunde si amplasate central reprezentand cel mai elocvent detaliu in acest sens.

Spre deosebire insa de luxoasa limuzina, viitoarea generatie a modelului german de clasa medie nu se va putea lauda si cu instrumente de bord complet digitale, afisate pe cele doua display-uri TFT cu diagonala de 12.3 inch.

In ceea ce priveste aspectul exterior, este de asteptat ca noul Mercedes E-Class sa imprumute cateva elemente estetice de la restul modelelor din gama, inclusiv de la ultimele C-Class, respectiv acelasi S-Class.

Cat despre gama de motorizari, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie numeroase unitati supraalimentate pe benzina si motorina, dotate atat cu patru, cat si cu sase sau opt cilindri.

Versiunea de top va purta si de-aceasta data indicativul 63 AMG, iar propulsia sa va fi asigurata de un V8 bi-turbo de 5.5 litri si cu aproximativ 600 de cai putere in dreptul valorilor maxime.

Noul Mercedes E-Class va fi lansat pe piata in cursul anului 2014 si va fi oferit in patru variante de caroserie: sedan, break, coupe si cabriolet.

Noul Mercedes E-Class - Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Noul Mercedes E-Class - Poze Spion
mai multe