Poze Spion: Viitorul Chevy Corvette, surprins in compania noului Porsche 911

Poze Spion: Viitorul Chevy Corvette, surprins in compania noului Porsche 911
Ca americanii de la Chevrolet lucreaza din greu la testarea si rafinarea viitorului Corvette C7, nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Elementul surpriza insa abia acum soseste: pentru a obtine un rezultat final cat mai aproape de perfectiune, constructorul de peste Ocean foloseste ca punct de referinta ultima generatie a legendarului Porsche 911.
Distribuie pe Facebook
Suprinsa recent in compania recent-lansatului Porsche 991, urmatoarea generatie a legendarului Chevrolet Corvette ascunde sub camuflajul omniprezent numeroase noi detalii estetice, cele patru tips-uri ale evacuarii pozitionate central si oglinzile montate la nivelul usilor fiind dintre cele mai reprezentative. De asemenea, tot din aceste noi fotografii putem observa si ca noul Chevrolet Corvette C7 va pastra in mare parte proportiile modelului actual, iar versiunea decapotabila se va bucura de prezenta unui acoperis retractabil realizat din material textil.

In ceea ce priveste lista cu picanterii tehnice, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este de asteptat ca viitorul automobil de inalta performanta al constructorului american sa gazduiasca sub capota un V8 complet nou. Un V8 complet nou, care ar urma sa puna la dispozitia celui aflat la volan performante mai impresionante ca niciodata, cu un consum de carburant aproape modic.

Referitor la data debutului, asa cum precizam si initial, urmatoarea generatie a modelului Chevrolet Corvette va fi dezvaluita oficial la inceputul anului viitor, pe data de 13 ianuarie.

Poze Spion: Viitorul Chevy Corvette, surprins in compania noului Porsche 911

Distribuie pe Facebook
mai multe