Prima masina electrica asamblata in Romania, fotografiata din nou in teste!

Prima masina electrica asamblata in Romania, fotografiata din nou in teste!
  • Prima masina electrica asamblata in Romania, fotografiata din nou in teste!
  • Debutul oficial ar putea avea loc pana la sfarsitul acestui an, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior.
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc pana la sfarsitul acestui an, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior.

Prima masina electrica fabricata in Romania a fost surprinsa, din nou, in teste, mult anticipata versiune BEV a modelului Ford Puma pastrand - in continuare, camuflajul alaturi de care ne-a intampinat in noiembrie 2023.

Tinand insa cont de imbunatatirile primite, de curand, de varianta cu motor termic, lista atractiilor principale ar trebui sa cuprinda inclusiv faruri cu tehnologie Dynamic Matrix LED in echipare, jante cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj usor, si ceasuri de bord digitale - configurabile complet.

Debutul oficial ar putea avea loc, asa cum precizam, de altfel, si anterior, inainte de finalul anului 2024, aceeasi optiune pe baterii a modelului Ford Puma promitand sa pluseze cu scaune actionate electric, cu functie de incalzire.

Un sistem de navigatie livrat alaturi de un display tactil cu diagonala de 12 inch si o instalatie audio de inalta fidelitate - de la B&O, vor completa, impreuna cu un volan in trei spite, tapiterie realizata din piele sintetica, buton pentru pornire, conexiune 5G, seria dotarilor oferite fie in standard, fie optional.

Prima masina electrica asamblata in Romania isi va intampina cumparatorii alaturi de cel putin 136 de cai putere, configuratia BEV a modelului Ford Puma urmand sa se bucure - totodata, si de o baterie de peste 50 kWh.

O autonomie maxima de minimum 400 de kilometri este asteptata sa completeze - printre altele, meniul comercializat, daca este sa dam crezare ultimelor informatii si speculatii, la preturi de vanzare incepand de la suma de 40.000 de euro, un plus de 11.000 de euro comparativ cu pachetul 1.0 EcoBoost Hybrid.

Ford Puma EV - Noi Poze spion

Ford Puma EV - Noi Poze spion

Ford Puma EV - Noi Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2024