Primele fotografii spion cu Mercedes B-Class AMG!

Ca cei de la Mercedes lucreaza la o versiune de inalta performanta a viitorului A-Class, nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Iata insa ca inginerii germani testeaza in paralel si o varianta AMG a recent-lansatului B-Class.
Distribuie pe Facebook
Asa cum probabil banuiesti deja, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire. Ba mai mult de atat, acest set de fotografii spion nu ne ofera nici un fel de detaliu, prototipul surprins fiind complet camuflat. Cu toate acestea, ne putem astepta ca - pentru inceput, viitorul Mercedes B-Class AMG sa beneficieze de un nou kit aerodinamic. De asemenea, nici interiorul nu va scapa neatins, modelul german de performanta urmand a se bucura de toate elementele specifice automobilelor din Affalterbach.

Primele fotografii spion cu Mercedes B-Class AMG!

Din punct de vedere tehnic, este foarte probabil ca versiunea AMG a recent-lansatului Mercedes B-Class sa ascunda sub capota un motor turbo, cu o capacitate de doi litri, ce produce cel mult 355 cai putere. De asemenea, franele si suspensia vor fi modificate pentru a livra un maximum de performanta, meniul urmand a fi completat de un sistem de tractiune integrala, respectiv o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte trepte.

Primele fotografii spion cu Mercedes B-Class AMG!

Viitorul Mercedes B-Class ar putea fi dezvaluit oficial la sfarsitul anului viitor sau, cel mai tarziu, peste doi ani.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes B-Class AMG - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2011