Primele imagini spion cu noul Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake

Primele imagini spion cu noul Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake
  • Noul Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake a fost surprins pentru prima oara intr-o serie de poze
  • Desi camuflat, prototipul automobilului german lasa la vedere numeroase detalii exteioare
  • Propulsia va fi asigurata cel mai probabil de o unitate turbo de doi litri si 340 cai putere
Distribuie pe Facebook

Aspiri la versatilitatea unui break insa, in acelasi timp, tanjesti si dupa prezenta unui coupe, respectiv performantele unui model sport? In cazul in care raspunsul tau este unul afirmativ, atunci afla ca avem sa-ti dam o veste nemaipomenita.

Faptul ca germanii de la Mercedes lucreaza din greu la dezvoltarea unei versiuni Shooting Brake a compactului CLA nu mai reprezinta deja nici o noutate pentru nimeni. Si cu toate acestea, abia astazi putem confirma ca fratiorul mai mic al modelului CLS Shooting Brake va fi disponibil la vanzare si intr-o versiune de inalta performanta, precum varianta sa in patru usi.

Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake - Poze Spion

Surprins recent intr-o prima serie de fotografii spion, viitorul Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake iese in evidenta printr-o agresivitate debordanta, automobilul constructorului german fiind inzestrat de catre designerii din Affalterbach atat cu o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata, cat si cu un difuzor supradimensionat destinat spoilerului spate.

Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake - Poze Spion

De asemenea, nu lipsesc din meniu nici prizele multiple de aer, extensiile aplicate pragurilor laterale sau sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, lista detaliilor sinonime cu sportivitatea absoluta urmand a-si face simtita prezenta si la nivel de interior, acolo unde versiunea de inalta performanta a mult anticipatului break de clasa compacta va aduce cu sine o pereche de scaune sport, plus un set de ornamente din carbon.

Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake - Poze Spion

In ceea ce priveste motorizarea, informatiile oficiale cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu trebui sa fii neaparat un geniu pentru a intui ca viitorul Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake va fi pus in miscare de acelasi 2.0 turbo ce propulseaza si varianta sa in patru usi. Astfel, multumita celor 360 de cai putere, la care mai adaugam si o transmisie cu dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune integrala, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in mai putin de cinci secunde.

Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes CLA45 AMG Shooting Brake - Poze Spion
mai multe