Primele poze cu interiorul noii generatii OCTAVIA sunt aici. Ce aduce cel mai popular model de la Skoda

  • Dezvoltata pe arhitectura MQB
  • Ceasuri digitale si display central generos
  • Lansare programata pentru lunile urmatoare
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins in teste un prototip al noii generatii Skoda Octavia. Lansarea oficiala ar putea avea loc in lunile urmatoare, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Actuala generatie Skoda Octavia a debutat in 2013 iar in urma cu doi ani a primit un facelift destul de controversat, mai ales in ceea ce priveste design-ul blocurilor de lumini frontale.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

In ciuda "rautatilor" care s-au spus, cehii au comercializat anul trecut nu mai putin de 388.200 de exemplare, astfel ca Octavia si-a pastrat titlul de cel mai bine-vandut model din gama Skoda. Si va continua sa fie pentru ca inginerii din Mlada Boleslav lucreaza de zor la cea de-a patra iteratie a modelului de segment C.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

Compania producatoare a confirmat deja ca lansarea este programata pentru anul in curs iar cele mai multe voci indica Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie ca cel mai potrivit eveniment pentru debutul noii Octavia.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

Pana atunci insa, prototipurile sunt testate intensiv, dupa cum se poate observa si in aceste imagini surprinse recent de fotografii spion. La exterior, masina poarta mai multe elemente false de caroserie, pentru a-i induce in eroare pe curiosi, dar ceea ce ne intereseaza pe noi cel mai mult sunt pozele cu habitaclul.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

Cea de-a patra generatie Skoda Octavia este dezvoltata pe arhitectura MQB, pe care o imparte cu alte modele ale Grupului inclusiv cu Golf sau Leon, asa ca asemanarile, in ceea ce priveste interiorul, cu cele doua nu sunt deloc o surpriza.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

Masina din imagini este echipata cu ceasuri de bord digitale, un display destul de generos pentru sistemul de infotainment, incorporat in bord, butonul pentru pornirea si oprirea motorului montat pe coloana de directie si mai multe butoane dispuse pe orizontala pe consola centrala.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

Un alt detaliu interesant este ca farurile duble, in stilul celor de la Mercedes E-Class W211, vor disparea, asta daca este sa ne luam dupa reprezentarea grafica a masinii care apare pe ecranul central.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

Cum luna septembrie este aproape aici, prototipurile vor fi surprinse pe strazi tot mai des si purtand din ce in ce mai putin camuflaj, asa ca nu mai este mult pana vom vedea cum arata, atat la exterior cat si la interior, noua Skoda Octavia cu adevarat.

2020 Skoda Octavia- imagini spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze 2020 Skoda Octavia- imagini spion
mai multe