Primul Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie, surprins complet necamuflat pe strazile Europei

Primul Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie, surprins complet necamuflat pe strazile Europei
  • Primul Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie...
  • ... surprins complet necamuflat pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Lansarea respectivului autoturism a fost programata, dupa cate se pare, pentru ziua de 22 a lunii noiembrie.

Sfarsitul anului curent va marca, aparent, debutul primului Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie - un prototip al viitorului automobil de clasa mica fiind surprins, chiar la inceputul acestei saptamani, complet necamuflat pe strazile Europei.

Finisata intr-o nuanta aprinsa de galben, masina cu pricina iese in evidenta, in mod special, prin jantele uriase din aliaj...

... meniul specific departamentului exterior cuprinzand inclusiv un nou spoiler fata, pe cand reteta caracteristica partii posterioare a caroseriei cu doar trei portiere nu reprezinta - asemeni meniului interior, decat un mister urias, de proportii.

O alta mare necunoscuta consta in pachetul tehnic, insa este de asteptat ca primul Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie...

... sa se bucure de prezenta si serviciile unui propulsor capabil sa livreze persoanei de la volan un total de peste 118 cai putere - alimentat de o baterie cu o capacitate de 42 kWh pentru o autonomie totala, de ce nu, mai mare de 300 de kilometri.

View this post on Instagram

A post shared by @carzturbo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2022