Primul Volkswagen ID. Aero din istorie, filmat in teste pe strazile Europei. Noul sedan al nemtilor debuteaza anul viitor si inlocuieste celebrul Volkswagen Passat B8

Primul Volkswagen ID. Aero din istorie, filmat in teste pe strazile Europei. Noul sedan al nemtilor debuteaza anul viitor si inlocuieste celebrul Volkswagen Passat B8
  • Primul Volkswagen ID. Aero din istorie, filmat in teste pe strazile Europei
  • Noul sedan al nemtilor debuteaza anul viitor si inlocuieste celebrul Volkswagen Passat B8
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor descoperi un sistem de propulsie complet electric. Cu unul sau doua motoare si - cel putin teoretic, pana la 299 de cai putere in dotare.

Dezvelit publicului larg cu numai cateva zile in urma - sub forma de concept, ce este drept, primul Volkswagen ID. Aero din istorie a revenit de curand, pe parcursul zilelor trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Un prototip al viitoarei berline cu alura de fastback - despre care se spune ca va inlocui versiunea echipata cu patru portiere a celebrului Passat B8, a fost surprins, recent, in teste.

Filmata pe strazile Europei - complet camuflata, daca mai trebuia cumva precizat, mult anticipata masina proiectata pentru a concura impotriva unor autoturisme ca Tesla Model 3 ar trebui sa dispuna, la nivelul departamentului exterior, si de un set de jante din aliaj cu design aerodinamic, dar si de o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, inutil de mentionat.

La interior - in schimb, primul Volkswagen ID. Aero din istorie este asteptat sa ofere si doua ecrane de dimensiuni generoase, insa din meniu nu ar trebui sa lipseasca, mai mult ori mai putin surprinzator, nici instalatia de climatizare cu comenzi tactile. Sub capota, viitorii clienti se vor bucura de prezenta unui sistem de propulsie suta la suta electric - cu unul sau doua motoare si, eventual, pana la 299 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2022