Rabdarea fanilor este pusa la incercare. Noua Supra a defilat prin fata aparatelor foto cu caroseria de productie

  • Toyota Supra a fost scoasa in teste cu caroseria de productie
  • Designul nu va mai suferi modificari majore
  • Imparte platforma cu noul BMW Z4
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins in teste un prototip al noii Toyota Supra. Constructorul japonez de automobile a prezentat un concept de competitie anul acesta la Geneva, urmand ca versiunea de strada sa debuteze anul viitor la Detroit.

Dupa o gramada de teasere care nu au facut altceva decat sa alimenteze si mai mult nerabdarea fanilor, Toyota a adus la Salonul Auto de la Geneva un concept de curse botezat GR Supra Racing, dezvoltat impreuna cu divizia sport Gazoo Racing.

2019 Toyota Supra- poze spion

Imediat dupa acest moment, zvonurile s-au inmultit iar majoritatea sustin ca versiunea de strada, atat de asteptata de toata lumea, urmeaza sa fie prezentata anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Ca sa intoarca si mai mult cutitul in rana, Toyota a scos acum in teste un prototip care arata de parca maine ar putea intra direct pe linia de asamblare.

2019 Toyota Supra- poze spion

Asta inseamna ca designul este aproape finalizat, barele de protectie nu vor mai suferi modificari (majore cel putin), se poate observa chiar si difuzorul de aer, cele doua iesiri ale sistemului de evacuare, blocurile de lumini cu LED sau lumina de ceata inspirata din sporturile cu motor.

2019 Toyota Supra- poze spion

Stim deja ca noua Supra este dezvoltata pe aceeasi arhitectura cu BMW-ul Z4 si ca va imparti cu acesta mai multe componente mecanice. Printre acestea s-ar putea numara si un propulsor cu sase cilindri in linie, livrat de bavarezi.

2019 Toyota Supra- poze spion

In ciuda acestor asemanari, inginerii de la Toyota dau asigurari ca sportiva nu va fi un Z4 in "alte haine" si ca se va comporta diferit de modelul nemtilor. Din fericire, vom avea diferente si in ceea ce priveste aspectul exterior: in timp ce Z4 propune mai multe linii drepte si unghiuri ascutite, Supra iti fura privirea cu mai multe rotunjimi si mai ales cu forma plafonului "double-bubble".

2019 Toyota Supra- poze spion

Potrivit celor mai recente informatii, de productia noii Toyota Supra se va ocupa uzina Magna Steyr din Austria, si asa cum spuneam mai sus, debutul oficial este asteptat sa aiba loc in 2019 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

2019 Toyota Supra- poze spion

2019 Toyota Supra- poze spion

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2019 Toyota Supra- poze spion
mai multe