S-o vezi si sa n-o recunosti. Uite cat de schimbata este noua Honda Civic!

S-o vezi si sa n-o recunosti. Uite cat de schimbata este noua Honda Civic!
  • Noua Honda Civic a fost surprinsa pentru prima oara in teste
  • Automobilul japonez promite un exterior complet regandit
  • Gama de motorizari va fi compusa din trei unitati turbo
Distribuie pe Facebook

Cea de-a zecea generatie a popularei Honde Civic a fost surprinsa pentru prima oara in teste, lipsa camuflajului de la exterior dezvaluindu-ne un design complet nou.

Desi au trecut numai cinci ani de la momentul lansarii sale, actuala Honda Civic se pregateste deja sa-si ia ramas bun de la industria auto.

O noua generatie a popularei compacte japoneze va debuta oficial chiar inainte de sfarsitul lui 2016, primele fotografii spion ale masinii cu pricina dezvaluindu-ne un design complet regandit.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea americana a urmatoarei Honde Civic va imprumuta numeroase elemente vizuale de la varianta americana.

Si nu doar la nivel de exterior - vezi capota alungita a portbagajului si incearca sa iti imaginezi forma blocurilor optice, ci si la interior, acolo unde ne intampina un display de dimensiuni generoase.

Honda Civic Hatchback - Poze SpionHonda Civic Hatchback - Poze Spion

Asemeni concept car-ului prezentat in primavara acestui an, la Geneva, noua generatie a compactei japoneze vine si cu un plus de spatiu.

Mai exact, este de asteptat ca urmatoarea Honda Civic sa fie cu aproximativ 130 de milimetri mai lunga comparativ cu actualul model, in timp ce latimea ar putea creste cu circa 30 de milimetri.

Pe plan tehnic, informatiile oficiale disponibile la acest moment anunta o gama de motorizari formata din trei unitati supraalimentate.

Clientii vor avea de ales intre doua propulsoare pe benzina si unul pe motorina, noua generatie a compactei japoneze propunand capacitati cilindrice de 1.0, 1.5 si, nu in ultimul rand, de 1.6 litri.

Dupa cum precizam si anterior, noua Honda Civic va fi construita tot in Marea Britanie, masina fiind apoi exportata in intreaga lume.

Honda Civic Hatchback - Poze Spion

Honda Civic Hatchback - Poze Spion

Honda Civic Hatchback - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Honda Civic Hatchback - Poze Spion
mai multe