Suzuki-ul Swift se pregateste sa te impresioneze din nou. Uite cum va arata viitoarea generatie

Suzuki-ul Swift se pregateste sa te impresioneze din nou. Uite cum va arata viitoarea generatie
  • Cea de-a 4-a generatie a Suzuki-ului Swift a iesit la plimbare purtand camuflaj
  • Masina este mai lunga, mai joasa si mai lata decat predecesoarea ei
  • Clientii vor putea alege din doua motoare pe benzina in vreme ce deocamdata un diesel iese din discutii
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie a Suzuki-ului Swift a fost zarita pe drumurile publice, detaliile importante fiindu-i desigur camuflate.

Japonezii de la Suzuki au produs pentru prima data modelul Swift in 2000. Masina a ajuns acum la a 3-a generatie si a castigat de-a lungul vietii mai mult de 60 de premii internationale, printre care si masina anului in mai multe piete de desfacere importante.

Acum, niponii pregatesc cea de-a 4-a generatie pe care o vor lansa anul viitor. Din cate se poate observa din aceste fotografii, viitoarea masinuta de oras va fi ceva mai lunga, mai joasa si mai lata decat predecesoarea ei, iar accentul va fi pus in special pe placerea de a conduce.

2017 Suzuki Swift

Dale Wyatt, directorul de marketing al celor de la Suzuki a declarat recent ca in timp ce modelul Baleno se va ocupa de partea rationala, Swift-ul se va concentra pe partea emotionala si pe expresivitate.

In ceea ce priveste infatisarea, icaroseria are un design surprinzator care va atrage multe priviri cu ale sale linii fine si plafon inclinat spre partea din spate.

2017 Suzuki Swift

In ciuda dimensinilor mai mari, noua generatie a Swift-ului va fi mai usoara decat actuala, multumita sasiului fabricat din materiale usoare, imprumutat de la Baleno.

Japonezii le propun clientilor doua propulsoare pe benzina, cel de 1.0 litru turbo si un motor de 1.2 litri aspirat natural. La fel ca si in cazul proaspatului Baleno, un motor diesel iese deocamdata din discutie.

2017 Suzuki Swift2017 Suzuki Swift

Pentru cei care doresc un Swift putin mai nervos, vor trebui sa astepte pana in 2018 cand niponii vor lansa varianta Sport, care va avea sub capota propulsorul de 1.4 litri si 138 de cai putere care se gaseste momentan pe modelul Vitara S. Singura diferenta va fi faptul ca va avea un cuplu mai mare, iar avand in vedere greutatea scazuta a Swift-ului Sport, acceleratia va fi mult imbunatatita.

2017 Suzuki Swift

Suzuki continua sa considere o prioritate raportul calitate-pret, asa ca pentru cea de-a 4-a generatie a modelului Swift nu vei plati cu mult mai mult decat pe actuala.

Sursa foto: Autoexpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2017 Suzuki Swift
mai multe