Tot de la britanici vine salvarea. Range Rover pregateste un rival pentru nu tocmai frumosul BMW X6

Tot de la britanici vine salvarea. Range Rover pregateste un rival pentru nu tocmai frumosul BMW X6
  • Range Rover pregateste o versiune Coupe a modelului Sport
  • Noul SUV va concura impotriva bavarezului BMW X6
  • Automobilul cu pricina ar putea fi lansat in cursul lui 2017
Distribuie pe Facebook

Nu ai nevoie decat de doua secunde si cateva zecimi pentru a realiza ca atat noul BMW X6, cat si rivalul sau direct din Stuttgart, Mercedes-ul GLE Coupe, au o mare problema cu design-ul exterior.

Daca tii insa cu ardoare sa fii vazut la bordul unui astfel de automobil - in speta un SUV Coupe, ei bine... ar putea exista totusi un strop de speranta si pentru tine. Nu de alta, dar inclusiv britanicii de la Land Rover vor sa dea buzna in aceasta placinta.

Iar vestea si mai buna este ca un rival al modelelor BMW X6 si Mercedes GLE Coupe se afla deja in teste. Camuflajul sau (omni)prezent la nivelul caroseriei nu ne ajuta deloc, insa daca tinem cont ca la baza proiectului cu pricina se afla ultima generatie a Range-ului Sport, avem asteptari dintre cele mai mari.

Range Rover Sport Coupe - Poze Spion

Apoi este zvonul conform caruia design-ul noului Range Rover Sport Coupe va avea ca sursa de inspiratie proaspat lansatul Jaguar F-Pace, una dintre cele mai atragatoare optiuni oferite la acest moment de segmentul crossoverelor, daca este sa ne intrebi pe noi.

Lasam totusi in urma departamentul exterior si ne indreptam atentia catre cel interior, acolo unde este asteptata o configuratie cu patru scaune individuale. Cel putin daca vine vorba despre echiparea standard, informatiile obtinute de Autocar anuntand o bancheta spate de tip 2+1 pe lista cu optiuni.

Range Rover Sport Coupe - Poze Spion

Folosirea unor materiale de top nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, de acest aspect urmand a se ocupa motorizarile. Asta, bineinteles, daca stirile care fac referire la aparitia unei versiuni in patru cilindri, respectiv unei variante complet electrice se vor dovedi adevarate.

Sub semnul intrebarii ramane si data la care noul Range Rover Sport Coupe va debuta in mod oficial, rivalul modelelor BMW X6 si Mercedes GLE Coupe fiind asteptat sa ajunga in showroom-urile producatorului britanic de automobile in cursul anului viitor. Cel mai probabil alaturi de unitati V6 si V8, pentru inceput.

Range Rover Sport Coupe - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Range Rover Sport Coupe - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2016