Urmatoarea masina care va purta sigla Mercedes-Maybach a fost surprinsa in teste complet necamuflata. POZE REALE

  • Urmatoarea masina care va purta sigla Mercedes-Maybach a fost surprinsa in teste complet necamuflata
  • Premiera mondiala ar putea avea loc in cursul anului viitor, daca cele mai recente zvonuri se vor adeveri
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala ar putea avea loc in cursul anului viitor, daca cele mai recente zvonuri cu privire la acest subiect se vor adeveri.

Anuntata cu surle si trambite in urma cu doar sase luni, cea mai recenta generatie a modelului GLS de la Mercedes ii va calca pe urme actualului S-Class si va fi oferita inclusiv intr-o versiune Maybach.

Proiectata pentru a concura impotriva luxoaselor Bentley Bentayga si Royce-Rolls Cullinan, masina a fost surprinsa de curand in teste, complet necamuflata.

Finisata intr-o nuanta deschisa de gri, aceasta scoate la iveala doar cateva schimbari la nivel de exterior, grila frontala restilizata si noile terminatii ale evacuarii duble fiind cele mai evidente.

Reteta interioara ramane momentan un mister, insa este de asteptat ca viitoarea versiune Mercedes-Maybach GLS sa vina cu patru scaune in loc de sapte.

In ceea ce priveste gama de motorizari, masina care va concura impotriva luxoaselor Bentley Bentayga si Royce-Rolls Cullinan ar putea fi disponibila la vanzare exclusiv in compania unui V8.

Lansarea oficiala a acesteia va avea loc cel mai probabil inainte de sfarsitul anului curent, in timp ce primele exemplare vor ajunge pe strazi abia in 2020.

Mercedes-Maybach GLS - Poze Spion

Mercedes-Maybach GLS - Poze Spion

Mercedes-Maybach GLS - Poze Spion

Mercedes-Maybach GLS - Poze Spion

Mercedes-Maybach GLS - Poze Spion

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes-Maybach GLS - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2019