Urmatoarea masina de la Dodge va fi doar o Alfa Romeo rebranduita. Foto ca sa te convingi si singur

Urmatoarea masina de la Dodge va fi doar o Alfa Romeo rebranduita. Foto ca sa te convingi si singur
  • Urmatoarea masina de la Dodge va fi doar o Alfa Romeo rebranduita
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc pana la finalul anului curent - potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Compusa - zilele acestea, din doar patru produse diferite, cu marea batalie pentru banii clientilor urmand a se da intre modelele botezate Charger, Challenger, Ram si Durango, oferta companiei Dodge ar putea fi reimprospatata, pe parcursul lunilor viitoare, cu un nou automobil. Programat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, sub numele de Hornet, dupa cate se pare, respectivul SUV va imprumuta aproape in totalitate reteta specifica proaspat lansatei Alfa Romeo Tonale.

O demonstreaza cateva fotografii realizate recent, saptamana trecuta, la una dintre uzinele producatorului american, respectivul exemplar pastrand,mai mult sau mai putin surprinzator, atat elementele caracteristice departamentului exterior, cat si o buna parte a detaliilor de la interior.

Sub capota - spre deosebire de primul Tonale din istoria Alfa Romeo, viitorul Dodge Hornet va gazdui un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si fara electrificare, cu o capacitate de doi litri. Livrarea valorilor maxime - capitol ce va cuprinde inclusiv o putere de aproximativ 256 de cai, conform ultimelor zvonuri si speculatii, se va face catre ambele punti, cu mentiunea ca tipul cutiei de viteze, dar si numarul treptelor nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa in prezent.

Daca mai trebuia inca o data precizat, lansarea oficiala a respectivului SUV ar putea avea loc inainte ca si 2022 sa devina subiect de studiu si diferite statistici, afirmatie valabila, de ce nu, si daca va veni vorba cumva despre momentul aparitiei pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, a acestuia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2022