Urmatorul BMW Seria 7 ni se arata (si) din profil

Urmatorul BMW Seria 7 ni se arata (si) din profil
  • Noul BMW Seria 7 ni se dezvaluie din profil
  • Limuzina germana dispune de multiple detalii cromate
  • Jantele (din cazul de fata) numara 10 spite duble
Distribuie pe Facebook

Cea de-a sasea generatie a navei amiral din Munchen revine astazi intr-o noua ipostaza, ce ne aduce de-aceasta data la cunostinta design-ul sau lateral.

Chiar daca nu va debuta in premiera mondiala mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile, urmatorul BMW Seria 7 nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni.

Cel putin nu atunci cand vine vorba despre departamentul vizual, cea de-a sasea generatie a navei amiral din Munchen facandu-si aparitia pe internet de nenumarate ori, in nenumarate ipostaze si, spre surprinderea noastra, complet necamuflata.

Nici despre lipsa informatiilor de ordin tehnic nu ne putem plange, oficialii BMW dezvaluind inca de la sfarsitul lunii trecute ca urmatorul Seria 7 va dispune inclusiv de ceasuri de bord digitale sau ecran tactil, de dimensiuni generoase, pentru sistemul iDrive.

Lista tehnologiilor de ultima ora prezente la bord nu se va sfarsi insa aici, cea de-a sasea generatie a navei amiral din Munchen promitand si un sistem electromecanic de control activ al ruliului sau o suspensie pneumatica cu reglare automata a garzii la sol.

Referitor la gama de motorizari, singurele detalii disponibile la acest moment indica o noua serie de unitati echipate cu sase cilindri in linie si acompaniate de celebra transmisie Steptronic cu opt rapoarte. Nu ar fi totusi de mirare ca viitorii clienti sa aiba in continuare la dispozitie atat o versiune V8, cat si o varianta V12 bi-turbo pe benzina. Sau, de ce nu, chiar un sistem de propulsie hibrid, precum cel de pe X5 xDrive40e.

Intr-o alta ordine de idei, cea de-a sasea generatie a navei amiral din Munchen se anunta o adevarata demonstratie de inginerie, platforma ce mixeaza otelul cu aluminiul si plasticul ranforsat cu fibra de carbon (CFRP) confirmand - alaturi de elementele anterior mentionate, aceasta situatie. Acum ramane de vazut daca si departamentul vizual se va ridica la nivelul partii tehnice...

Noul BMW Seria 7 - Vedere din profil

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2015