Va fi SUV-ul rege din gama Audi. Cum arata noul Q8 complet necamuflat

Va fi SUV-ul rege din gama Audi. Cum arata noul Q8 complet necamuflat
  • Noul Q8 a fost surprins complet necamuflat
  • Echiparile superioare vor costa peste 100.000 de euro
  • Este dezvoltat pe aceeasi platforma cu Q7 si noul Touareg
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noului Audi Q8 a fost surprins in timp ce era testat pe drumurile publice. Marea surpriza este ca acesta a defilat prin fata aparatelor de fotografiat complet necamuflat.

Inginerii lucreaza de ceva vreme la noul varf de gama al nemtilor, care de fiecare data cand a fost surprins in teste, era acoperit de un camuflaj des. Insa de aceasta data prototipul noului Q8 a aparut pe drumurile publice din Germania in toata splendoarea lui, dandu-ne ocazia sa vedem cu ce isi va domina rivalii din segment.

2018 Audi Q8- poze spion

Astfel, se pot observa asemanarile cu conceptul prezentat in urma cu un an la Detroit, inclusiv forma blocurilor de lumini dorsale, aripa spate discreta montata deasupra lunetei sau difuzorul de aer supradimensionat si cele doua iesiri ale sistemului de evacuare integrate in acesta.

2018 Audi Q8- poze spion

O incertitudine in ceea ce priveste design-ul exterior este prezenta benzii LED dintre cele doua stopuri, dar avand in vedere ca aceasta se regaseste pe noul A8, cel mai probabil isi va face aparitia si pe acest varf de gama.

2018 Audi Q8- poze spion

Fiind construit pe aceeasi platforma cu SUV-ul Q7 si cu noua generatie Volkswagen Touareg, Q8 va impartasi cu cele doua modele gama de motorizari si o mare parte din tehnologiile de ultima ora. Toate acestea se vor reflecta in lista de preturi, unde nivelurile de echipare superioare vor costa peste 100.000 de euro, potrivit specialistilor.

Constructorul german de automobile a precizat de mai multe ori ca intentioneaza sa prezinte o versiune de productie anul viitor. Judecand dupa stadiul avansat in care se afla acest prototip, tindem sa-l credem pe cuvant.

2018 Audi Q8- poze spion

Noul Audi Q8 va fi asamblat la uzina grupului Volkswagen din Bratislava, Slovacia, si este asteptat sa debuteze oficial cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, acolo unde in urma cu un an, nemtii prezentau conceptul care prevesteste acest model.

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 August 2017