Viitoarea berlina de 800 CP de la Mercedes a fost surprinsa in teste alaturi de un eleron activ. POZE SPION

Viitoarea berlina de 800 CP de la Mercedes a fost surprinsa in teste alaturi de un eleron activ. POZE SPION
  • Mercedes pregateste o versiune de serie a conceptului AMG GT
  • Automobilul nemtilor este asteptat pe piata in septembrie 2018
  • Se zvoneste ca sub capota domneste un sistem hibrid de 800 CP
Distribuie pe Facebook

Zvonurile spun ca o versiune de productie a conceptului AMG GT, dezvelit cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara acestui an, va fi lansata pe piata in septembrie 2018.

3 martie, Geneva. Mercedes aduce in cadrul celui mai mare eveniment al inceputului de an un model cu cinci portiere si 800 de cai putere sub capota, despre care nimeni nu auzise nimic pana in acel moment.

Clarificarile vin imediat. Botezat simplu AMG GT, respectivul concept car prefigureaza urmatorul automobil dezvoltat integrat de inginerii diviziei din Affalterbach, care celebreaza in 2017 cinci decenii de performanta.

Sub capota se afla un sistem de propulsie hibrid, fomat dintr-un V8 'ultramodern' si un motor electric capabile sa ii impregneze impresionantului studiu german o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de trei secunde.

Mercedes AMG-GT Concept

Mercedes AMG-GT Concept

Forma caroseriei intruchipeaza un fastback in cinci portiere, proiectat parca de Mercedes pentru a deveni concurentul perfect al controversatului Porsche Panamera, relansat de curand intr-o generatie nou-nouta.

Interiorul ramane un mister, insa nu este exclus ca versiunea de productie a impozantului AMG GT Concept sa imprumute din liniile si formele avangardiste ce insotesc cabina sportivei AMG GT / GT S / GT C / GT R.

Si daca tot veni vorba despre versiunea de productie a respectivului studiu german, ei bine... trebuie sa spunem ca aceasta a fost surprinsa din nou in teste pe strazile planetei, pentru prima oara alaturi de un eleron activ.

Din pacat, camuflajul omniprezent la nivelul caroseriei in cinci portiere face imposibila crearea unei impresii despre cum va arata la exterior probabil cel mai furios si iute concurent al modelului Panamera de la Porsche.

Putem observa, ce este drept, capota cu nervuri a motorului, noua grila frontala Panamericana, o mica parte din blocurile optice cu tehnologie LED, sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament si cam atat momentan.

Cum interiorul lipseste si de-aceasta data din imagini, sarim direct la sistemul de propulsie ce ar putea insoti versiunea de productie a conceptului Mercedes AMG GT: V8 bi-turbo de patru litri, motor electric si, de ce nu, 800 CP.

Ca va fi asa sau nu ne vom convinge in cursul anului viitor, ultimele informatii neoficiale cu privire la fastback-ul german in cinci portiere anuntand o premiera mondiala programata pentru luna septembrie a lui 2018.

Mercedes AMG GT4 - Poze spion

Mercedes AMG GT4 - Poze spion

Mercedes AMG GT4 - Poze spion

Mercedes AMG GT4 - Poze spion

Mercedes AMG GT4 - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes AMG GT4 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 August 2017