Viitoarea Toyota Supra a facut cunostinta cu prima ei zapada

Viitoarea Toyota Supra a facut cunostinta cu prima ei zapada
  • Noua Toyota Supra scoasa in teste
  • Aceasta nu a renuntat la camuflaj
  • Ar urma sa debuteze spre sfarsitul lui 2017
Distribuie pe Facebook

Prototipul celei mai noi generatii a Toyotei Supra a fost surprins in timp ce era testat in conditii de iarna pe drumurile din Germania. Noua sportiva a japonezilor este asteptata sa debuteze la finalul lui 2017 si va fi asamblata la uzina Magna Steyr din Austria, impreuna cu BMW-ul Z5.

Chiar daca in urma cu cateva luni, noua Toyota Supra era scumpa la vedere, succesoarea legendarei Supra MK IV apare acum din ce in ce mai des in fotografiile spion. De aceasta data, prototipul a fost surprins in timp ce era testat in conditii de iarna pe drumurile din Germania.

2018 Toyota Supra

Asa cum se poate observa, noua Supra nu a renuntat mai deloc la camuflajul care ii ascunde cele mai importante linii, semn ca inginerii mai au de lucru la versiunea de productie. Chiar si asa, putem vedea o parte frontala ceva mai proeminenta decat in cazurile anterioare, dar si cele 3 prize de aer din partea inferioara a barei fata.

2018 Toyota Supra

In spate, modificarile sunt ceva mai notabile, si ies imediat in evidenta noul spoiler, iesirile duble ale sistemului de evacuare si nu ultimul rand, stopurile. Asa cum spuneam, acest prototip nu reprezinta versiunea finala, asa ca ramane de vazut cate elemente isi vor face aparitia pe versiunea de productie.

2018 Toyota Supra

In mare, asa cum mai am spus pana acum, design-ul ar urma sa fie asemanator cu cel al conceptului FT-1, prezentat de constructorul japonez de automobile in urma cu mai bine de 3 ani, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

2018 Toyota Supra

Acelasi mister planeaza si asupra gamei de motorizari, despre care japonezii nu au mentionat nimic pana acum. Cel mai probabil, in varianta de baza, noua Toyota Supra va veni cu un propulsor cu 6 cilindri in linie imprumutat de la nemtii de la BMW, iar cea mai puternica varianta ar urma sa beneficieze de un sistem hibrid, inspirat din seria Le Mans. Tractiunea ramane si ea sub semnul intrebarii, unele voci sustinand ca sunt sanse mari ca aceasta sa fie doar pe puntea din spate.

2018 Toyota Supra

Dupa cum bine stii, viitoarea Supra si BMW-ul Z5 impart aceeasi platforma, si implicit aceeasi gama de motorizari. Cele doua sportive vor fi asamblate la uzina Magna Steyr din Austria, si vor debuta spre sfarsitul lui 2017.

2018 Toyota Supra

2018 Toyota Supra

2018 Toyota Supra

2018 Toyota Supra

2018 Toyota Supra

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 2018 Toyota Supra
mai multe