Viitorul Audi RS5 Cabrio, surprins complet necamuflat

Viitorul Audi RS5 Cabrio, surprins complet necamuflat
Nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Audi lucreaza din greu la dezvoltarea unei versiuni fara-de-acoperis a fantasticului RS5, insa compania din Ingolstadt nu se sfieste sa ascunda acest lucru. Drept urmare, viitorul model german de performanta a fost surprins recent in apropierea circuitului de la Nurbrugring complet necamuflat.
Distribuie pe Facebook

Asemeni versiunii coupe, noul Audi RS5 Cabrio va fi propulsat de un motor V8 aspirat natural, cu o capacitate cilindrica de 4.2 litri, ce urmeaza a livra celui aflat la volan nu mai putin de 450 cai putere si 430 Nm. De asemenea, meniul va fi completat de sistemul de tractiune integrala quattro, intreaga putere urmand a fi distribuita tuturor celor patru roti prin intermediul cutiei S tronic, cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Viitorul Audi RS5 Cabrio, surprins complet necamuflat

In ceea ce priveste aspectul estetic, viitorul model de performanta al constructorului din Ingolstadt va fi inzestrat cu un kit aerodinamic pe masura cifrelor de care se bucura. Mai exact, asa cum se poate vedea observa si in fotografiile capturate, Audi RS5 Cabrio va beneficia de o parte frontala complet redesenata, extensii pentru aripi si jante de dimensiuni generoase. De asemenea, o serie de modificari vor fi operate si la nivelul partii din spate, spoilerul prototipului surprins urmand a fi inlocuit cu cel regasit (si) in cazul modelului coupe.

Viitorul Audi RS5 Cabrio, surprins complet necamuflat

Data debutului ramane un mister la acest moment, insa noul Audi RS5 Cabrio ar putea fi dezvaluit oficial chiar la inceputul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS5 Cabrio - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2011