Viitorul Hyundai Santa Fe va veni cu spatiu suficient pentru 8 pasageri

  • Hyundai a scos viitorul Santa Fe in teste
  • SUV-ul va putea gazdui pana la 8 pasageri
  • Va ajunge pe piata cel tarziu in 2020
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Hyundai Santa Fe a fost scoasa in teste, iar cu aceasta ocazie a debutat in primul set de fotografii spion. Se zvoneste ca SUV-ul va fi cunoscut sub un alt nume, si ca va debuta oficial cel tarziu in 2020.

Constructorul sud-coreean de automobile a fost intotdeauna un jucator important in segmentul SUV-urilor sau al crossoverelor, insa in ultima perioada a fost cam absent. Insa, judecand dupa acest set de fotografii spion, inginerii Hyundai nu stau degeaba.

2018 Hyundai Santa Fe

Din cate se pare, acestia lucreaza intens la dezvoltarea viitoarei generatii Santa Fe, care dupa cum poti observa va lua proportii. Chiar daca este acoperit in totalitate de un camuflaj des, prototipul din aceste imagini confirma un zvon aparut in urma cu ceva timp, care spunea ca noua generatie Santa Fe va putea gazdui pana la 8 pasageri.

2018 Hyundai Santa Fe

Despre design nu putem spune prea multe, doar ca partea frontala va fi dominata de o grila proeminenta si de un set de lumini diferit fata de cel prezent pe actualul model.

2018 Hyundai Santa Fe

Cat despre numele viitorului Santa Fe, CEO-ul Hyundai Motor America, Dave Zuchowski, sustinea cu ceva timp in urma ca cele doua versiuni de caroserie (cu 5 si cu 7 locuri) prezente in gama creeaza confuzie in randul clientilor din cauza denumirilor, asa ca cel mai probabil noul model va fi cunoscut sub un alt nume.

2018 Hyundai Santa Fe

Santa Fe-ul nu ar fi singurul model care va lua proportii odata cu lansarea unei noi versiuni. Hyundai intentioneaza sa creasca dimensiunile viitorului Tucson, iar sub el, in gama, ar urma sa fie pozitionat un alt crossover de dimensiuni mai mici.

2018 Hyundai Santa Fe

Acesta din urma va rivaliza direct cu Toyota C-HR sau Honda HR-V, si va defini si mai bine rolul constructorului sud-coreean de automobile in segmentul crossoverelor.

2018 Hyundai Santa Fe

2018 Hyundai Santa Fe

2018 Hyundai Santa Fe

2018 Hyundai Santa Fe

2018 Hyundai Santa Fe

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2018 Hyundai Santa Fe
mai multe