Viitorul Mercedes C63 AMG Black Series ia cu asalt Nurburgring-ul

Pentru majoritatea oamenilor, un Mercedes C63 AMG pare mai brutal chiar si decat un uragan in plina desfasurare. Avem, pe de-o parte, sunetul infiorator al motorului V8 de 6.3 litri, iar apoi, pe de cealalta parte, cei pana la 487 cai putere capabili sa tina modelul in drift indiferent de viteza cu care rulezi.
Distribuie pe Facebook

Cu toate acestea, exista si o mana de oameni care prefera ceva si mai brutal de atat. Pentru acei clienti, constructorul german a dat nastere brand-ului Black Series, care a transformat modele precum SLK55 AMG, CLK63 AMG, SL65 AMG si recent-lansatul C63 AMG Coupe in adevarate arme de distrugere in masa. Din nefericire insa, nici unul dintre sedanurile companiei din Stuttgart nu se poate lauda cu un astfel de tratament. Cel putin pana acum.

Viitorul Mercedes C63 AMG Black Series ia cu asalt Nurburgring-ul

Germanii de la Mercedes planuiesc de o buna perioada de timp lansarea unei versiuni extreme, Black Series, a deja-impresionantului C63 AMG. Dezvoltarea unui astfel de model a fost deja aprobata, iar constructorul din Stuttgart a trimis in teste numeroase prototipuri ale viitorului super-sedan. Din fericire pentru noi, unul a fost surprins recent intr-o serie de fotografii spion, in timp ce-si demonstra abilitatile de a cuceri asfaltul circuitului de la Nurburgring.

Viitorul Mercedes C63 AMG Black Series ia cu asalt Nurburgring-ul

Asa cum era de asteptat, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment. Cu toate acestea, mizam pe faptul ca viitorul Mercedes C63 AMG Black Series se va bucura de acelasi tren de rulare precum versiunea coupe, lansata recent. In alta ordine de idei, asta include prezenta unui motor V8 de 6.3 litri si 517 cai putere, cuplat la o transmisie AMG SPEEDSHIFT MCT cu sapte rapoarte. De asemenea, mizam si pe aparitia unei suspensii coilover, a unui sistem performant de franare, respectiv aparitia unui diferential blocabil pentru puntea spate.

Viitorul Mercedes C63 AMG Black Series ia cu asalt Nurburgring-ul

Din punct de vedere estetic, primul model cu patru usi ce va purta logo-ul Black Series se va remarca printr-un kit aerodinamic extrem de agresiv, compus din spoiler fata cu prize de aer de dimensiuni mai mult decat generoase, spoiler spate cu difuzor de aer inclus, praguri redesenate, extensii pentru aripi si eleron pentru portbagaj. In plus, din meniu nu vor lipsi nici jantele pe 19 inci, sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament sau scaunele sport.

Viitorul Mercedes C63 AMG Black Series ia cu asalt Nurburgring-ul

Noul Mercedes C63 AMG Black Series va debuta cel mai probabil in cursul anului viitor, insa distractia pare nu se incheie aici - divizia Black Series asteapta cu nerabdare sa puna mana si pe supercarul SLS AMG!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes C63 AMG Black Series - Poze Spion
mai multe