Volkswagen Beetle R: Broscuta se antreneaza pentru inalta performanta

Volkswagen Beetle R: Broscuta se antreneaza pentru inalta performanta
  • Volkswagen pregateste o versiune de serie a conceptului Beetle R
  • Un prototip al viitorului model a fost surprins recent in Nurburg
  • Propulsia va fi asigurata cel mai probabil de un propulsor 2.0 turbo
Distribuie pe Facebook

Ai o slabiciune pentru noul Volkswagen Beetle, insa cei 210 cai putere oferiti de versiunea de top nu sunt indeajuns pentru a-ti satisface pofta de performanta? Ei bine, specialistii ABT Sportsline ar putea avea solutia la aceasta problema, insa nici germanii de la Volkswagen nu se lasa mai prejos.

Dezvaluita in premiera mondiala in cursul anului 2011, cea mai noua generatie a iconicului Volkswagen Beetle ofera in versiunea de top un propulsor turbo de doi litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 210 cai putere si 280 Newton-Metri. Drept urmare, atunci cand este echipata cu inteligenta transmisie DSG cu sase rapoarte, simpatica broscuta are nevoie de doar 7.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului urmand a-si continua apoi incursiunea pana la pragul celor 227 kilometri pe ora.

Volkswagen Beetle R - Poze Spion

Pentru cei care viseaza insa la si mai multa performanta, specialistii ABT Sportsline propun un plus de 30 cai putere si 60 Newton-Metri - timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora coborand astfel cu aproximativ 0.3 secunde, pana la sapte secunde - sau, la fel de bine, pot astepta pana ce o versiune de productie a conceptului Volkswagen Beetle R prezentata in cursul aceluiasi 2011 va deveni realitate.

Volkswagen Beetle R - Poze Spion

Cand va putea fi insa cumparat un Volkswagen Beetle R de la reprezentantele companiei germane de automobile ramane un mister la acest moment, insa speranta moare ultima. Mai ales dupa ce un prototip al broscutei de inalta performanta a fost surprins recent in orasul Nurburg, casa faimosului circuit Nurburgring Nordschleife, acesta iesind in evidenta in special prin jantele Talladega si discurile de franare de dimensiuni generoase, regasite atat la nivelul puntii fata, cat si la nivelul puntii spate.

Volkswagen Beetle R - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul tehnic, informatiile oficiale lipsesc momentan cu desavarsire, insa nu ar fi de mirare ca viitorul Volkswagen Beetle R sa fie livrat la pachet impreuna cu un propulsor turbo de doi litri si undeva in jurul a 250 - 300 cai putere, respectiv un directie, suspensie si sistem de franare proiectate pentru a face fata valorilor maxime.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen Beetle R - Poze Spion
mai multe