Volkswagen lucreaza la o noua varianta de Golf 8 ca sa scape de complexul Renault Clio V

Volkswagen lucreaza la o noua varianta de Golf 8 ca sa scape de complexul Renault Clio V
  • Volkswagen lucreaza la o noua varianta de Golf 8 ca sa scape de complexul Renault Clio V
  • Cea de-a treia versiune de caroserie a compactei din Wolfsburg ar trebuie sa debuteze inainte de sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia versiune de caroserie a compactei din Wolfsburg ar trebuie sa debuteze inainte de sfarsitul acestui an, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

La mai bine de sapte saptamani dupa ce au surprins viitoarea varianta break a proaspat (re)lansatului Volkswagen Golf, fotografii spion au reusit o noua "captura" extrem de interesanta. Este vorba despre cea de-a treia versiune de caroserie a compactei din Wolfsburg, comercializata alaturi de indicativul Alltrack.

Surprinsa aproape fara camuflaj la nivelul departamentului exterior, respectiva masina se remarca printr-un design familiar, aparent cu mici modificari in dreptul spoilerelor fata si spate.

Garda la sol mai mare cu cativa milimetri si diferite ornamente realizate dintr-un plastic de culoare neagra completeaza reteta specifica respectivului Volkswagen Golf 8. In ceea ce priveste meniul interior, ei bine... fotografiile care surprind cabina prototipului in cauza lipsesc cu desavarsire din peisaj, cel putin pentru moment.

Acum, daca vine vorba despre pachetul tehnic, este de asteptat ca viitorii clienti ai variantei cu pricina sa aiba de ales doar intre motorizari diesel cu patru cilindri in linie, de maximum doi litri.

In functie de configuratia finala, livrarea valorilor maxime se va face fie numai catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti. Urmatoarea generatie a masinii comercializate de Volkswagen sub denumirea de Golf Alltrack va debuta oficial chiar inainte de sfarsitul acestui an, insa preturile de vanzare reprezinta o mare necunoscuta in prezent.

Volkswagen Golf Alltrack - Poze spion

Volkswagen Golf Alltrack - Poze spion

Volkswagen Golf Alltrack - Poze spion

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen Golf Alltrack - Poze spion
mai multe