Volkswagen profita de zilele cu soare. Nemtii au scos Golf-ul R Variant la ultimele ture pe Nurburgring

Volkswagen profita de zilele cu soare. Nemtii au scos Golf-ul R Variant la ultimele ture pe Nurburgring
  • Noul Golf R Variant a fost surprins pe Nurburgring
  • Acesta este asteptat sa debuteze oficial in vara lui 2017
  • Sub capota se afla propulsorul de 2.0 litri TSI, a carui putere ramane deocamdata necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Constructorul german a scos noul Golf R Variant in ultimele teste pe legendarul Nurburgring Nordschleife, cu putin timp inainte ca iarna sa isi intre in drepturi.

Noul Volkswagen Golf R Variant se afla de ceva timp in Germania, acolo unde este testat la limita pe unul dintre cele mai periculoase circuite din lume. Avand in vedere ca sezonul rece isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult, acestea ar putea fi ultimele tururi parcurse de noul model al nemtilor in aceasta locatie.

Kombi-ul de inalta performanta al nemtilor este asteptat sa debuteze oficial in vara lui 2017, asa ca deocamdata este prea devreme sa renunte la camuflaj. Dar, chiar si asa, putem observa noua bara fata, blocurile optice cu LED, stopurile asemanatoare cu cele ale Golf-ului facelift, si nu in ultimul rand, cele 4 iesiri ale sistemului de evacuare.

In acest nou filmulet spion se poate observa garda la sol ceva mai joasa si se poate auzi propulsorul de 2.0 litri TSI, a carui putere ramane deocamdata un mister. In timp ce unii sustin ca acesta va pastra aceeasi configuratie de putere ca si actuala iteratie, altii cred ca agregatul va dezvolta aproximativ 305 cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe