Volkswagen-ul Arteon a fost surprins din nou in teste, dar tot nu a renuntat la camuflaj

Volkswagen-ul Arteon a fost surprins din nou in teste, dar tot nu a renuntat la camuflaj
  • Noul Arteon a fost surprins din nou in teste
  • Succesorul CC-ului nu a renuntat la camuflaj
  • Acesta va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Succesorul Volkswagen-ului CC a fost surprins din nou in timp ce era testat pe drumurile publice. Arteon nu a renuntat nici de aceasta data la camuflajul des care ii acopera noile linii de design, insa ne putem face o idee despre cum va arata.

Odata cu publicarea schitei noului Arteon, nemtii de la Volkswagen au declarat ca acesta va debuta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor. Avand in vedere ca sunt mai putin de 4 luni pana atunci, putem spune ca producatorul din Wolfsburg intra pe ultima suta de metri cu dezvoltarea acestuia.

2018 Volkswagen Arteon

In acest context, succesorul CC-ului a fost surprins pentru a doua oara in teste, si nici de aceasta data nu a renuntat la camuflajul des care ii acopera liniile importante. Insa, din schita publicata cu putin timp in urma am putut intelege ca nemtii tintesc spre un design exterior nemaintalnit pana acum la modelele lor.

2018 Volkswagen Arteon2018 Volkswagen Arteon

Mai mult decat atat, in comunicatul de presa care insotea acel desen se arata ca "Barele orizontale ale grilei frontale se extind in blocurile optice fata cu efect tridimensional, iar in timp ce geamurile laterale fara rame reflecta elementele stilistice tipice ale unui grand tourer, hayon-ul cu deschidere larga ofera acces optim la portbagajul de mari dimensiuni." Stiind toate acestea, putem oarecum privi dincolo de acest camuflaj pentru a ne face o idee despre cum va arata noul Volkswagen Arteon.

2018 Volkswagen Arteon

Constructorul german vrea sa ne convinga ca acest model este cu totul din alt film, incepand cu noul limbaj de design pe care il vom intalni si la viitoarele modele Volkswagen, si terminand cu pozitionarea sa in gama deasupra Passat-ului.

2018 Volkswagen Arteon

Arteon va fi construit pe celebra platforma MQB, iar la interior vom regasi aceleasi materiale calitative cu care ne-au obisnuit nemtii de-a lungul timpului, si cel mai probabil un plan general cu 4 sau 5 scaune.

2018 Volkswagen Arteon

Asa cum este normal, noul coupe cu patru usi va beneficia de cel mai recent sistem de infotainment, tehnologie de ultima ora si de o gama de motorizari competitiva, dar deocamdata secreta.

2018 Volkswagen Arteon

Noul Volkswagen Arteon va debuta oficial in cadrul Salonului de la Geneva din luna martie a anului viitor, si este asteptat sa ajunga in showroom-uri de-abia in vara lui 2017.

2018 Volkswagen Arteon

2018 Volkswagen Arteon

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2018 Volkswagen Arteon
mai multe