Volkswagen-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil german

Volkswagen-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil german
  • Volkswagen-ul care a pus pe jar intreaga planeta
  • Cum arata misteriosul automobil german
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie va fi disponibila, la vanzare, incepand de anul viitor - conform ultimelor informatii si detalii neoficiale.

Prezentat publicului larg cu ocazia editiei din 2019 a celebrului Salon International de la Frankfurt, primul Volkswagen ID.3 a marcat debutul unui nou capitol in istoria marcii cu sediul in Wolfsburg. Modelului care a pus bazele familiei ID i s-au alaturat, ulterior, alte patru vehicule diferite, cunoscute si/sau comercializate sub numele de ID.4, ID.5, ID.6 si - de cateva zile, daca mai trebuia cumva precizat, ID.Buzz.

Ascensiunea gamei de electrice a constructorului german nu se va incheia insa aici, ci va continua cu un sedan de dimensiuni medii, ale carui scopuri si idealuri sunt sa faca uitata varianta cu o caroserie cu patru portiere a legendarului Passat - pe de o parte, si sa concureze cu Tesla Model 3, pe de alta parte.

Cunoscut, la momentul de fata, sub numele de cod Aero B, respectivul automobil a fost surprins recent in teste - pe strazile Europei, punand pe jar intreaga planeta cu camuflajul sau inspirat usor de Jetta. Odata cu trecerea de la statutul de prototip la cel de masina de serie, acesta ar trebui sa aduca, mai mult sau mai putin, ramane, evident, de vazut, cu conceptul Vizzion prezentat publicului larg in 2018.

Ultima serie de informatii si detalii neoficiale afirma ca versiunea de serie a lui Aero va fi comercializata incepand de anul viitor - initial pe piata din China, cumparatorii avand la dispozitie, eventual, atat optiuni cu un singur motor si puterea maxima pe puntea spate, cat si configuratii cu doua motoare si 4x4.

Volkswagen Aero B - Poze spion

Volkswagen Aero B - Poze spion

Volkswagen Aero B - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Aero B - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2022