Vrea sa fure din clientii de Focus si Astra. INTERIORUL noului Seat Leon surprins in premiera pe camera

  • Construit pe arhitectura MQB
  • Plansa de bord inspirata din conceptul Cupra Formentor
  • Lansare programata cel mai probabil pentru Salonul Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au reusit sa surprinda pentru prima data pe camera interiorul noului Seat Leon. Compacta din Martorell este aproape finalizata, lansarea oficiala fiind programata pentru lunile urmatoare.

Noua generatie Seat Leon intra in ultimele faze de dezvoltare astfel ca majoritatea prototipurilor sunt scoase in teste cu elementele de caroserie si diferite componente mecanice de productie.

Noua generatie Seat Leon

Modelul compact, care concureaza printre altii cu Ford Focus sau Opel Astra, este construit pe arhitectura modulara MQB si odata cu lansarea unei noi iteratii, dispare din gama versiunea de caroserie cu trei usi. Asadar, clientii vor putea opta fie pentru un Leon hatchback cu cinci usi, fie pentru unul break.

Noua generatie Seat Leon

Exteriorul este acoperit in totalitate de camuflaj insa habitaclul lasa cam totul la vedere, dupa cum bine poti observa in imaginile alaturate.

In cazul masinii surprinse in teste vorbim de un volan cu trei spite, un display de tip tableta pentru sistemul de infotainment, pozitionat deasupra gurilor de ventilatie, o consola centrala ridicata si un selector asemanator cu cel regasit pe noul Porsche 911 pentru transmisia automata.

Noua generatie Seat Leon

Asa cum era de asteptat, nivelurile de echipare superioare vor avea ceasuri de bord digitale, pentru celelalte modele acestea fiind optionale.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua generatie Seat Leon va oferi versiuni imbunatatite ale actualelor propulsoare TDI si TSI dar si versiuni plug-in hybrid sau mild-hybrid. Ramane de vazut care vor fi acestea mai exact.

Noua generatie Seat Leon

Reprezentantii constructorului din Martorell nu au dezvaluit cand vor lansa concret noul Leon, dar cele mai multe voci sustin ca evenimentul ar putea avea loc in lunile urmatoare, poate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Noua generatie Seat Leon

Noua generatie Seat Leon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noua generatie Seat Leon
mai multe