Vrea sa te faca sa uiti de grila...mai neobisnuita. BMW a scos in teste viitorul M4 echipat cu cutie manuala

Vrea sa te faca sa uiti de grila...mai neobisnuita. BMW a scos in teste viitorul M4 echipat cu cutie manuala
  • Prototipul a fost surprins in Germania
  • Transmisia manuala va fi optionala
  • Ar putea debuta spre finalul anului
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins viitorul BMW M4 echipat cu o transmisie manuala. Lansarea ar putea avea loc ori la finalul anului in curs, ori candva pe parcursul lui 2021.

Constructorul bavarez de automobile lucreaza de zor la noua Seria 4 care, asa cum bine stii, va veni cu o grila frontala...sa-i spunem mai deosebita. Artificiul estetic a starnit deja o multime de comentarii in mediul online insa BMW pare ca nu vrea sa dea inapoi.

BMW M4

Chiar daca majoritatea activitatilor sunt blocate de noul coronavirus, fotografii spion sunt inca la datorie iar zilele acestea au surprins in teste, prin Germania, viitorul M4.

BMW M4

Prototipul este acoperit de camuflaj insa se pot observa cateva dintre elementele specifice unui M: franele mari, jantele, oglinzile aerodinamice sau cele patru terminatii ale sistemului de evacuare. Pe langa toate acestea, vorbim cu siguranta si despre spoilere mai agresive decat a versiunii standard.

BMW M4

Cel mai important este ca de aceasta data putem arunca o privire si in habitaclu, acolo unde putem zari schimbatorul cutiei manuale si, implicit, cele trei pedale. BMW a confirmat deja ca acest tip de transmisie va fi o dotare optionala care va fi cel mai apreciata de puristi.

BMW M4

Daca pandemia de noul coronavirus nu le incurca planurile, nemtii de la BMW ar urma sa lanseze Seria 4 in luna iunie. Ulterior va sosi versiunea de competitie M4 GT3 iar noul M4 ar putea debuta fie spre finalul acestui an, fie in 2021.

BMW M4

BMW M4

BMW M4

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2020