Tichetele Rabla expira in 10 decembrie

Tichetele Rabla expira in 10 decembrie
Termenul limita final pentru valorificarea tichetelor din programul "Rabla 2012" este 10 decembrie. Tichetele ce nu au fost utilizate pana atunci isi pierd validitatea, iar posesorii raman fara prima de casare.
Distribuie pe Facebook
Administratia Fondului pentru Mediu a anuntat termenul limita de 10 decembrie pentru tichetele Rabla, astfel incat programul se incheie complet inainte de Craciun.
Ultima cerere de decontare poate fi depusa pana cel tarziu 13 decembrie, iar procedura de decontare urmeaza sa fie finalizata pana in data de 24 decembrie 2012, potrivit EVZ.
Cei care vor sa foloseasca tichetele Rabla pentru achizitionarea unui autovehicul nou beneficiaza si de o masura de protectie in cazul unor probleme. Atunci cand procesul de achizitionare nu este finalizat din culpa exclusiva a producatorului, acesta este nevoit sa ofere o noua sansa de achizitionare a unui autovehicul in 2013.
Contravaloarea tichetelor Rabla va fi scazuta apoi din pretul autovehicului ce va fi oferit cumparatorului intr-un termen de maxim 90 de zile incepand cu 31 decembrie 2012.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Programul rabla DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2012