Vesti bune pentru clienti: Programul Rabla a fost suplimentat cu 4000 de vouchere

Vesti bune pentru clienti: Programul Rabla a fost suplimentat cu 4000 de vouchere
  • Programul Rabla se afla la editia cu numaul XIII
  • 25.000 de tichete in total pentru 2017
  • 4000 de vouchere suplimentate in septembrie
Distribuie pe Facebook

Daca planuiai sa-ti cumperi o masina noua dar nu ai mai apucat tichete RABLA, iata ca avem vesti bune pentru tine. Ministerul Mediului, acelasi care va introduce de la anul o noua Taxa Auto, a suplimentat numarul de tichete cu inca 4000.

Pe langa vestea cum ca ne asteapta o noua TAXA AUTO care ii va taxa pe soferi in functie de numarul kilometrilor de pe bord, Ministerul Mediului ne mai da si urmatoarea veste, de aceasta data, buna: Programul Rabla 2017 a mai primit buget care se va transforma in 4000 de tichete valorice pentru cumpararea de automobile noi.

Bugetul de 25 de milioane de lei va fi suficient pentru 4000 de tichete a cate 1500 de Euro fiecare, totalizand nu mai putin de 25.000 de automobile noi cumparate in acest an prin programul de reinnoire a parcului auto. Numai ca aceste cifre sunt infime comparandu-le cu cele ale achizitionarii de masini noi aduse de afara si inmatriculate in Romania: peste 350.000 de vechituri din februarie pana acum.

Acest program care a luat nastere in 2004 se afla acum la cea de-a XIII-a editie si se bucura de succes. Daca in alti ani au existat diferite forme de finantare, in care se puteau cumula mai multe vouchere, de 3 ani incoace este aceeasi formula cu un singur tichet valoric in valoare de 6500 de lei sau 1500 de Euro. Clientii trebuie sa mearga la un dealer care ii va inscrie in program si daca totul este in regula si dosarul este acceptat, la achizitia unei masini noi va primi o reducere cu aceasta valoare.

Nu stim daca sa radem sau sa plangem ca, pe de-o parte, Ministerul Mediului a acceptat eliminarea TAXEI AUTO in februarie 2017, fapt care a dus la inmatricularea a peste 350.000 de masini vechi ce polueaza foarte mult, in timp ce, pe alta parte, sustin Programul Rabla care a dus numai la 25.000 de vanzari si inmatriculari noi... Pesemne ca acest minister nu mai este a mediului, ci doar al... Rablelor.

Distribuie pe Facebook
mai multe