Black Friday la KITT Romania: produse cu discount de 70%

Black Friday la KITT Romania: produse cu discount de 70%
  • Promotia este valabila intre 22 si 29 noiembrie
  • KITT Romania este cel mai mare retailer in domeniul tuning
  • Sunt peste 100 de produse reduse
Distribuie pe Facebook

KITT Romania nu are doar o zi in care scoate produse la oferte promotionale, ci are o saptamana intreaga. Pana pe 29 noiembrie, pasionatii de styling exterior si tuning auto pot cumpara peste 100 de produse la preturi reduse chiar si cu 70%!

Cu ocazia zilei de Black Friday, KITT Romania iti ofera oportunitatea de a-ti transforma masina intr-un model exclusiv, punandu-ti la dispozitie cele mai tari articole de tuning la preturi speciale. Indiferent de marca masinii pe care o conduci, cu siguranta vei gasi cateva repere care ti se potrivesc si pe care le poti achizitiona la preturi promotionale.

KITT Romania este cel mai mare retailer din domeniul tuning auto si va aduce ziua cu cele mai multe reduceri din an, oferte exceptionale si preturi imbatabile la accesorii tuning si car detailing. Mai mult, ziua clasica de reduceri de Black Friday se extinde si perioada de reduceri speciale este pana pe 29 noiembrie inclusiv.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre produsele care sunt la promotie, intra pe pagina KITT Romania: www.accesoriiautotuning.ro

Black Friday KITT

Distribuie pe Facebook
mai multe