Craiasa Zorilor. Frumoasa de pica preturile - o noua campanie cu reduceri de la ZorileStore

Craiasa Zorilor. Frumoasa de pica preturile - o noua campanie cu reduceri de la ZorileStore
ZorileStore.ro este unul dintre cele mai dinamice magazine online al anului 2012, fiind castigatoarea Gala Premiilor eCommerce 2012 pentru cel mai bun start-up. Dupa ultima campanie realizata, “Black Friday - Eclipsa de preturi”, au pregatit reduceri masive pentru articole de sezon.
Distribuie pe Facebook

Intitulata “Craiasa Zorilor. Frumoasa de pica preturile”, aceasta campanie cu un concept inedit si cu o grafica noua asortata sezonului de iarna ,ZorileStore.ro reuseste sa se diferentieze cu succes fata de alte magazine online de profil si anume fashion-sport.

Campania se va desfasura intre data de 17 Decembrie si 30 Decembrie 2012. In aceasta perioada toate produsele de pe www.zorilestore.ro vor beneficia de reduceri cuprinse intre 20% si 60%. Evident, intre produsele promovate se vor afla inclusiv articole din colectia 2012.

In plus, utilizatorii de facebook vor avea si ei parte de surprize placute. ZorileStore.ro a lansat o aplicatie pe pagina de facebook, intitulata “Scrie-i Mosului ce-ti doresti de la ZorileStore.ro si poti fi printre cei 20 care nu scriu degeaba”. Ce trebuie sa faceti e destul de simplu: in aceasta aplicatie, puteti scrie ce vreti sa va aduca Mos Craciun din produsele magazinului www.zorilestore.ro, iar la finalul campaniei, 20 de fani ai paginii vor primi cadou de la ZorileStore produsul mult dorit.

Zorile Store a inceput ca o retea de magazine pe litoralul Marii Negre in urma cu 6 ani. Beneficiind de un depozit propriu și avand astfel avantajul unei aprovizionari foarte eficiente, compania a decis in 2011 sa-si extinda prezenta in mediul online pentru a deservi publicul fidel de pe litoral si in lunile din afara sezonului estival.

Brandul Zorile Store se diferentiaza prin noutatea si complexitatea colectiilor de branduri comercializate, prin rapiditatea livrarii si prin inovatie (ex: vizualizarea 360° a produselorpe site). Acestea sustin promisiunea brandului: „Poti fi tu, fara sa astepti prea mult”. Printre marcile comercializate se numara Puma, Le Coq Sportif, Lotto, Prince, Police, Lacoste, Fila si multe altele.

Ne trebuie sa ratezi reducerile pentru articolele din colectia PumaMotorsport:
Puma Motorsport BMW
Puma Motorsport Mini
Puma Motorsport Mercedes
Puma Motorsport Ducati
Puma Motorsport Ferrari
Si nu uita sa ii scrii mosului AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe