Cu uleiul de motor Havoline masina ta castiga siguranta si tu castigi momente de aur!

Cu uleiul de motor Havoline masina ta castiga siguranta si tu castigi momente de aur!
  • Te poti inscrie pana pe 31 Decembrie 2018
  • Participa bidoanele cu eticheta promotionala
  • Castiga una din experientele care iti ofera momente de aur!
Distribuie pe Facebook

Havoline, unul din cele mai importante nume in industria lubrifiantilor de motor, da startul unui concurs inedit pentru Romania. Cu fiecare bidon de ulei marca Havoline cumparat ai ocazia sa castigi unul din cele peste 200 de premii, inclusiv niste experiente de aur memorabile care iti vor schimba viata.

Cu uleiurile Havoline, motorul masinii tale este intr-o continua vacanta de relaxare. Pentru ca uleiurile Havoline ofera o protectie sporita a pieselor interne, indiferent de regimul de lucru al vehicului, beneficiind de o tehnologie noua care ofera o lubrifiere crescuta chiar si dupa o utilizare indelungata.

Uleiurile Havoline sunt realizate din compusi chimici testati in laborator si raspund la toate cerintele unui ulei de calitate superioara: lubrifiere la rece si la cald, rol hidraulic, rol de curatare, rol de racire, rol de etansare, rol antioxidare si rol de colectare a depunerilor. Pentru ca raspund cu succes la toate aceste nevoi ale unui ulei, lubrifiantii de motor Havoline sunt un adevarat succes pe piata mondiala, inclusiv in Romania.

Daca vrei sa te bucuri de cea mai buna protectie pentru motorul tau, indiferent de conditiile meteo sau de stilul de condus, trebuie sa incerci uleiurile Havoline. Si pentru ca alegi cea mai buna experienta pentru motorul masinii tale, Havoline te premiaza cu niste experiente de aur pentru tine!

Inscrie pana pe 31.12.2018 codul de pe unul sau mai multe bidoane de ulei Havoline si intri automat in cursa pentru castigarea unuia din cele peste 200 de premii! Poti castiga plimbari cu balonul de aer cald, salturi cu parasuta, teste auto cu masini de lux, sau cadouri de Craciun si schimburi de ulei sau plinuri de carburant!

INSCRIE CODUL DE PE BIDONUL TAU DE ULEI HAVOLINE!

Concurs Havoline

Distribuie pe Facebook
mai multe