Daca vrei sa-ti cumperi un Opel, acum e momentul: 19-20 aprilie, zilele Super Promotiilor!

Daca vrei sa-ti cumperi un Opel, acum e momentul: 19-20 aprilie, zilele Super Promotiilor!
Azi si maine, la toti dealerii de Opel din Romania, clientii se pot bucura de oferte speciale si de nerefuzat. E vorba de evenimentul anual numit Opel 24h, un eveniment ce propune clientilor marcii germane reduceri la masini, produse si servicii.
Distribuie pe Facebook

Dar ce gasesti la Opel 24h?

In cadrul perioadei foarte scurte in care se desfasoara Opel 24h, poti beneficia de ofertele Cetelem care vin cu o rata fixa in lei si DAE de 8,84%. De exemplu, pentru un credit în LEI oferit de Cetelem IFN SA în valoare de 24.310 lei, cu o durată de 48 luni, ce nu include avansul de 17.248 lei, DAE are valoarea de 8,84%, dobândă anuală fixă este de 8,5%, comision de analiză 0 lei, commisionul de administrare 0 lei inclus în rata lunară de 599,20 lei, iar valoarea totală plătibilă este de 28.761,60 lei. Exemplul a fost calculat pentru un automobil de 41.558 lei, la un curs de 4,4 lei/euro și nu include asigurarea de viață și asigurarea CASCO.

In plus, tot la Opel 24h primesti accesorii cadou. Adica cei care achiziționează accesorii originale Opel în valoare de peste 100 Euro, peste 200 Euro sau peste 300 Euro fără TVA, vor primi un accesoriu cadou, la alegere, în funcție de sumă.

Mai mult, la Opel 24h poti acum sa-ti faci si asigurare Casco cu un discount considerabil. Pentru situațiile neprevăzute, asigurarea CASCO este soluţia optimă, iar în cele 2 zile ale evenimentului Opel 24H este acordată o reducere de 10% la achiziționarea asigurării Opel Casco de la Allianz Țiriac.

Asadar, daca esti fan Opel, daca stii pe cineva care vrea un Opel, acum este momentul! Ai reduceri la masini, finantare avantajoasa si reduceri la Casco. Mai multe detalii pe: www.opel.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe