Dacia te invita sa-ti pregatesti masina de primavara!

Dacia te invita sa-ti pregatesti masina de primavara!
  • Promotia dureaza intre 20 martie - 12 aprilie
  • Ai oferte bune pentru service roti
  • Discount de 25% - 30% la piese si manopera
Distribuie pe Facebook

Odata cu venirea sezonului cald, Dacia vrea sa-si ajute clientii cu o serie de promotii speciale. Campania prin care se desfasoara aceste promotii speciale se cheama "Pregateste-te de primavara cu Dacia Service!"

Orice posesor de automobil Dacia beneficiaza de o verificare in 17 puncte gratuita! Mai mult, clientii pot opta pentru un pachet promotional de pneuri care cuprinde montajul anvelopelor de vara, echilibrarea rotilor si depozitarea anvelopelor de iarna timp de 6 luni, la un pret de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Iar pentru ca oferta sa fie cu adevarat greu de refuzat, clientii pot beneficia de reduceri de 30% la piese si manopera pentru placute / discuri de frana / bielete de directie si de 25% la piesele si manopera pentru schimbul de ulei.

In locul acestor reduceri, clientii pot opta pentru varianta de vouchere cadou pe care sa le foloseasca pentru reparatii mecanice sau la achizitia de piese si accesorii de origine in reteaua autorizata Dacia. In cazul clientilor persoane fizice care isi creeaza, sau care au deja, cont pe aplicatia My Dacia, o reducere suplimentara de 10% este aplicata pentru orice interventie mecanica initiata in perioada de desfasurare a promotiei.

La aceasta campanie de primavara cu acoperire nationala participa 75 de reparatori din reteaua autorizata Dacia. Promotia se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice, in calitate de utilizatori ai unei flote de autovehicule (conform unui contract de leasing).

Dacia primavara

Distribuie pe Facebook
mai multe