Mitsubishi Outlander: un SUV 4X4 la pret de masina compacta

Mitsubishi Outlander: un SUV 4X4 la pret de masina compacta
Ce isi doreste un sofer realist din Romania? O masina practica, economica, puternica si fiabila. Dar mai presus de toate, clientul vrea o masina accesibila. Iata ca cei de la Mitsubishi Motors Romania au gasit solutia. Modelul Outlander, o masina cu un pedigree serios in domeniul mersului pe teren accidentat, este acum disponibila cu motorizare diesel si o lista lunga de dotari la un pret incredibil.
Distribuie pe Facebook
Cu o mostenire de peste saptezeci de ani de 4x4, Mitsubishi Motors Romania a lansat la nivel national o oferta de neegalat pentru modelul Outlander 2.2 diesel cu o putere de 177 CP, o alternativa credibila la break-urile din segmentul D.
Un SUV fara pretentii, cu abilitati de off-roader, pune la dispozitia clientiilor sai performante, un sistem de tractiune integrala de exceptie, un consum de carburant de limuzina, spatiu si confort de monovolum, masuri de siguranta si un sistem de tractiune integrala de exceptie pentru drumurile neamenajate.

Mitsubishi Outlander: un SUV 4X4 la pret de masina compacta

Modelul Outlander 2.2 DI-D beneficiaza deasemenea de o tehnologie ecologica prin motorul sau performant Clean Diesel MIVEC (premiera mondiala), ce ofera un raport de compresie scazut si in consecinta o reducere considerabila a consumului de combustibil si a emisiilor de noxe. Silentiozitatea, demna de un vehicul cu motor pe benzina, si usurinta cu care motorul poate fi intretinut sporesc avantajele acestui model.
La un pret de 19.995 EUR + TVA, considerat cel mai bun pret din segmentul sau la ora actuala, modelul Mitsubishi Outlander dispune de dotari ce satisfac pretentiile tuturor clientiilor:
Aer conditionat automat;
Cruise control cu comenzi pe volan;
Indicator de schimbare a vitezelor pentru optimizarea consumului de carburant;
Radio CD cu redare MP3 cu 6 difuzoare si conector audio;
Bancheta cu rabatare completa si spatiu in portbagaj de pana la 1691 L;
Oglinzi exterioare incalzite, reglabile electric;
Inchidere centralizata cu telecomanda;
Airbag-uri frontale, laterale si cortina;
Sistem de asistenta la pornirea din rampa;
Sistem de control activ al stabilitatii si tractiunii (M-ASTC);
In plus, achizitionarea modelului Outlander in aceasta perioada, aduce si o serie de beneficii cum ar fi intretinerea gratuita timp de 3 ani si o garantie de 5 ani (pentru primii 2 ani se acorda o garantie fara limita de parcurs, in timp ce pentru ceilalti 3 ramasi se aplica o limitare de 150.000 km.)

Mitsubishi Outlander: un SUV 4X4 la pret de masina compacta

Modelul este disponibil spre vanzare prin reteaua partenerilor autorizati M Car Trading, cuprinzand 17 dealeri autorizati Mitsubishi Motors pe teritoriul Romaniei.

Lansarea modelului Mitsubishi Outlander, in toamna anului 2003, a marcat lansarea oficiala pe piata a companiei M Car Trading, Distribuitor General Mitsubishi Motors pentru Romania. In acest fel, pentru prima data, compania producatoare de automobile Mitsubishi Motors, este reprezentata la nivel de importator in Romania. Acest lucru se traduce in orientarea catre nevoile clientului Mitsubishi, garantia de cinci ani sau 150.000 km, servicii speciale de asistenta tehnica 24h si nu in ultimul rand preturi competitive pentru produse de clasa superioara.

Mai multe detalii gasesti pe: www.mitsubishi-motors.ro



Distribuie pe Facebook
mai multe