Pentru 4 anvelope: demontat + dejantat + jantat + echilibrat + montat la doar 39 de lei!

Pentru 4 anvelope: demontat + dejantat + jantat + echilibrat + montat la doar 39 de lei!
  • Pe drumuri acoperite de polei, anvelopele de iarna sunt obligatorii
  • Soferii fara pneuri de sezon risca amenzi usturatoare
  • JANTENOI.RO are cel mai mic pret din Romania
Distribuie pe Facebook

Nu trebuie sa uitam ca acum cateva zile, in centrul tarii a nins serios. Si numarul de accidente din cauza ca soferii nu au avut masinile pregatite cu pneuri de iarna a fost urias. Mai mult, iarna isi intra in drepturi serios curand, dupa acest scurt val de "caldura falsa". Pentru asta, cei de la JANTENOI.RO au revenit si in aceasta iarna cu o oferta imbatabila: 39 de lei schimbul celor 4 anvelope cu cele de iarna, cu montaj si echilibrat incluse.

Da, ai citit bine! Frigul a venit si in curand vine si zapada, asa ca trebuie sa-ti montezi anvelopele de iarna. Dar nu vei plati 100 de lei, pret obisnuit, ci numai 39 de lei!

JANTENOI.RO iti face schimbul celor 4 anvelope cu tot cu echilibrat la doar 39 de lei! Oferta este valabila pentru orice dimensiune de janta aliaj/otel intre 13 inch si 20 inch doar cu programare la tel: 0747698821.

Echipamentul vulcanizarii este de ultima generatie, iar echilibratul, cu tot cu plumbi si demontatul / montajul rotilor pe masina este inclus in pret!

Cum pot sa ma bucur de promotie?

Ca sa platesti numai 39 de lei in loc de 100, trebuie doar sa te programezi la telefonul de mai jos si sa spui ca vrei sa beneficiezi de oferta vazuta pe 4Tuning. Iti alegi ziua si ora la care vrei sa-ti schimbi pneurile de vara cu cele de iarna si te duci la Jantenoi, pe sos. Fundeni.

Promotia este valabila doar cu programare la nr 0747.698.821

Program: Luni - Sambata: 08.00 - 20.00 / Duminica : inchis

Cum se poate ajunge?
De pe soseaua Colentina se face dreapta la avion si se intra pe Soseaua Fundeni.

Furnizor: Service Roti JanteNoi.Ro

Adresa: Soseaua Fundeni 163G colt cu Strada Capreni, 200m de benzinaria MOL

Jantenoi

Distribuie pe Facebook
mai multe