Reda-i vederea masinii tale cu doar 39 de lei: polish pentru farurile tale!

Reda-i vederea masinii tale cu doar 39 de lei: polish pentru farurile tale!
  • Pretul de 39 de lei este pentru ambele faruri
  • Jantenoi.ro si-a extins gama de servicii
  • Este cel mai mic pret de pe piata pentru polish faruri
Distribuie pe Facebook

In timp, farurile tale isi pierd din eficienta. Pentru ca, de la ploaie, praf, nisip si schimbari de temperatura, suprafata materialului plastic din care este realizat farul se matuieste. Astfel, nu putine sunt masinile din trafic care au sticla farurilor mata si pierd din eficienta fascicolului de lumina.

Daca noaptea ti se pare ca farurile tale nu mai lumineaza cum trebuie, exista doar o cauza: deteriorarea suprafetei transparente. Farurile masinilor noi sunt fie din material plastic de tip plexiglas, fie de sticla. Insa in ambele cazuri, in timp, sticla se matuieste de la utilizarea in conditii schimbatoare. Adica de la praf, pietris, criblura aruncata la viteze mari, ploaie cu grindina, trafic aglomerat si chiar insectele de care te lovesti vrand-nevrand.

Daca cumva lumina farurilor tale nu mai este eficienta, ai o problema. Pentru ca siguranta ta poate fi pusa la incercare. Nu vrei sa mergi cu masina noaptea si sa vezi un obstacol prea tarziu. Asa ca trebuie sa schimbi farurile. Insa varianta aceasta este una extrem de costisitoare. Asa ca cea mai accesibila metoda de a reda masinii tale vederea de alta data este sa apelezi la un polish profesional de faruri.

reconditionare farurireconditionare faruri

Jantenoi.ro vine acum cu o oferta imbatabila! Acum cand noaptea este din ce in ce mai lunga, ai nevoie de lumina buna mai mult ca niciodata. Si pentru ca te poti bucura acum de un pret mic, nu mai ai motive ca sa amani reconditionarea farurilor tale. Cu numai 39 de lei, cei de la Jantenoi.ro iti reconditioneaza ambele faruri!

ATENTIE! Oferta este valabila numai cu programare telefonica in prealabil la numarul: 0747.698.821

Program: Luni - Sambata: 08.00 - 20.00 / Duminica : inchis

Cum se poate ajunge?
De pe soseaua Colentina se face dreapta la avion si se intra pe Soseaua Fundeni.

Furnizor: Service Roti JanteNoi.Ro

Adresa: Soseaua Fundeni 163G colt cu Strada Capreni, 200m de benzinaria MOL

reconditionare faruri

Distribuie pe Facebook
mai multe