Reduceri de primavara la ZorileStore pentru pasionatii de masini

Reduceri de primavara la ZorileStore pentru pasionatii de masini
Daca masinile isi schimba anvelopele de iarna cu cele pentru sezonul cald odata cu venirea primaverii, soferii lor isi cauta incaltari noi, de calitate si care sa reprezinte pasiunea lor pentru masini. Asa ca ZorileStore.ro vine cu produse noi si inedite.
Distribuie pe Facebook

La ZorileStore si-au facut aparitia in cadrul colectiilor Puma Mercedes, Puma BMW si Puma Mini, produse noi, produse ce pot fi achizitionate in Romania, exclusiv de la ZorileStore.

De la Puma Mercedes GP, am remarcat o pereche de incaltari ce au si o denumire scoasa parca dintr-o revista de stiinta cuantica: EVOSPEED LOW MAMGP NM. Sunt pe alb, arata super, iar talpa din ce am vazut pe site, pare perfecta pentru o pedala de acceleratie de aluminiu.

ZorileStore - colectia de primavara 2013Tricou Mercedes Petronas


In colectia celor de la BMW Motorsport avem de unde alege. Printre produse foarte reusite din 2012, se gasesc si multe produse noi, speciale pentru sezonul de primavara 2013. Si clar aveti ce alege.

In prima faza am vazut o geaca de piele foarte, foarte faina, dar si pretul e pe masura. Asa ca am decis ca sa punem in paralel tot o pereche de incaltari.

ZorileStore - colectia de primavara 2013Jachete BMW Motorsport

Asa ca de la BMW am ales un model cu o denumire ce da si ea nastere la suspiciuni privind provenienta DRIFT CAT 4 BMW NM. Arata bine, sunt facuti din piele si par atat de aderenti incat iti vine sa ii incalti pe circuit, la raliu sau drift ca sa fii sigur ca nimeresti pedala de acceleratie.

ZorileStore - colectia de primavara 2013Jacheta si tricou M Power

La final vin si cei de la MINI cu un aer boem. Desi marca este britanica, compania este detinuta de nemti, hainele parca sunt facute sa sezi la o cafea pe terasa in Paris. Cel putin asta-mi inspira mie. A fost greu sa ma opresc asupra unui singur articol, va spun sincer, insa in cele din urma am ales cu greu o pereche de pantaloni. Sunt din bumbac, iar asta o sa ajute cand va da caldura.

ZorileStore - colectia de primavara 2013

Daca nu-ti plac alegerile noastre, intra mai jos si verifica colectiile Mercedes, BMW si MINI.

www.zorilestore.ro/mercedes-gp
www.zorilestore.ro/bmw
www.zorilestore.ro/mini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze ZorileStore - colectia de primavara 2013
mai multe